joi, 7 iunie 2012

Misiune imposibila


Misiune imposibila 

Saptamana trecuta eram la biserica, stateam calma pe o banca prin ultimele randuri si ma uitam pe pereti, la statui si sus in cupola, in timp ce ma sfortam sa aud ce se vorbeste la confesionale...:) glumesc, dar ma rog, se cheama ca meditam! Ca, daca iti lasi gindurile sa zburde acasa, zici ca n-ai ce face, daca te duci intr-un cadru organizat se cheama ca esti spiritual.

Asadar eu ma spiritualizam angro, cand usa se trinteste de perete si intra pe ea un tinar foarte bine facut imbracat tot in negru, cu o geanta din aia mare de voiaj cu care umbla luzerii care vin sau pleaca "de la sala", in care transporta un maieu si o cutie de 33ml cu redbull!

Dincolo de faptul ca o fac pe desteapta ca haha ce prosti sunt baietii sportivi, am ramas putin cu gura cascata admirativ pentru ca, desi sunt o spirituala, sunt si eu om - cu un simt estetic foarte bine dezvoltat - iar, de ce sa nu recunoastem?..., la biserica la ora amiezii nu prea gasesti la ce sa te uiti in afara de marmuri si ipsosarii care nu se pun, asadar stateam cu ochii atintiti spre barbatul din cadrul usii!

Care el a privit roata prin catedrala si pe urma s-a oprit la mine, ca probabil imi curgea un firicel de saliva pe guler, a venit incoace repede, s-a aplecat asupra mea (eu m-am dat inceeet pe spate, dar din priviri nu l-am scapat) si mi-a zis in soapta repezit:

Hai sa fugim in lume. Cand e slujba?
- .... Da!
Doar noi doi! Vorbesti engleza?
- ... Da!
Ia-ti geanta si hai! Deci? caaand eee slujbaaa?
- ....! Oricind ...!
Acuma acuma! Poftim?
- Chiar si acu!... 

Cateva secunde ne-am uitat unul in ochii celuilalt in tacere..., apoi cavalerul a ridicat privirea si a gasit o baba la vreo doua banci mai in fata, care si ea il sorbea, in plus avea avantajul ca parea sa stie programul, s-a ridicat foarte ireverentios si m-a lasat sa ma limpezesc! in continuare.

Dupa ce a stors informatia de la doamna, a iesit imediat izbind iar usa bum si am tresarit revenind cu picioarele pe pamint si cu presimtirea ca era un lunetist care voia sa asasineze pe cineva important in timpul slujbei!... Am verificat presa in zilele urmatoare dar n-am gasit nici urma de atentat, asta nu inseamna ca nu raman alertata, ma mai duc si saptamina asta pe acolo.

Din vigilenta cetateneasca, bineinteles.

Sursa: http://suziarhive.blogspot.ro

The "crooked forest" of Gryfino (Poland).. Padurea inconvoiata din Gryfino (Polonia)

Padurea inconvoiata din Gryfino (Polonia)

RO: Intr-un colt din vestul Poloniei exista o padure de aproximativ 400 de pini care cresc avand la baza o inclinare de 90 de grade. Toti sunt indreptati catre nord si sunt inconjurati de o padure mai mare cu aceiasi copaci, care cresc insa normal. Colectia bizara este cunoscuta sub numele de “Padurea Incovoiata”.

Plantati in jurul anului 1930, copacii au crescut timp de 10 ani in mod normal si apoi au inceput sa se indoaie. Specialistii cred ca este vorba despre un tip de interventie umana, cu toate ca nu pot dovedi acest lucru si nici nu-si pot explica de ce ar face fermierii din zona asa ceva.

The "crooked forest" of Gryfino (Poland)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici