marți, 10 iulie 2012

Cat de bine se pastreaza informatia in firma :)

Cat de bine se pastreaza informatia in firma :)

NOTA de la Directorul General catre Directorii Executivi:
"Astazi la ora 11 va fi o eclipsa totala de soare, care va fi observabila timp de doua minute. Având în vedere ca acesta este un  eveniment rar si cu totul deosebit, se permite tuturor angajatilor observarea eclipsei din parcarea firmei între orele 10:30 si 11:30, unde vom oferi si o scurta explicatie despre dinamica  eclipselor. Celor care doresc sa observe eclipsa, le vor fi distribuiti ochelari de protectie, la un pret minim."

NOTA de la Directorii Executivi catre Sefii de Sectii:
"Astazi între orele 10:30 si 11:30 toti salariatii se vor întâlni în parcare. Va urma o eclipsa totala de soare, care va disparea timp de doua minute. În schimbul unei sume minime, se poate proteja vederea cumparând o pereche de ochelari speciali pentru eclipsa. Directorul general va tine o scurta cuvântare,  prin care ne va da anumite explicatii. Acest lucru nu se petrece în fiecare zi si este un eveniment foarte important."

NOTA de la unul dintre Sefii de Sectie catre Seful de Sector:
"Azi Directorul General va tine o cuvântare despre eclipsa, timp în care va face sa dispara soarele vreme de doua minute. Acesta este un lucru care nu se poate vedea în fiecare zi, asa ca toata lumea sa mearga în parcare începând de pe la 10, pâna pe la 11. În schimbul unei mici sume de bani, veti avea ochelari de  protectie."

NOTA de la Seful de Sector catre Seful de Echipa:
"Vreo 10 sau 11 persoane sa mearga în parcare, unde Directorul General va tine o eclipsa de soare timp de doua minute. Acest lucru n-o sa se întâmple în fiecare zi si cei care iesiti sa aveti niste  bani
pregatiti, pentru ca o sa va coste. Si sa aveti ochelarii cu voi."

Seful de Echipa catre angajati:
"Câtiva dintre cei care  poarta ochelari, sa mearga în parcare, ca sa vada cum dispare Directorul  General timp de doua minute. Daca vreti ca asta sa se întâmple zilnic, trebuie sa strângem niste bani !"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici