duminică, 20 mai 2012

Tridimensional

Tridimensional

Calatorie de groaza

O calatorie de groaza

O poveste adevarata care s-a intamplat intr-un mic oras din Mexic, cu putin timp in urma.

Un tip facea autostopul pe o strada, intr-o noapte neagra si in mijlocul unei furtuni puternice. Trecea timpul si nici o masina pe drum, si furtuna facea sa nu vada 2 pasi in fata lui. 

La un moment dat apare un FORD si se opreste in dreptul lui. Tipu, fara sa analizeze mult situatia, se urca in masina. Numa bine ca dupa ce inchide usa si se uita spre cel de la volan, nu vede pe nimeni.. Fordul se porneste ushor, tipul deja ingrozit statea lipit de scaun.. 

Apare o curba.. tipul incepe sa se roage in gand sa scape cu viata, exact cand intra masina in curba, apare o mana prin geam si roteste volanul. Tipul, deja paralizat de groaza, vede cum de fiecare data cand apare o curba, mana apare prin geam si roteste volanul. La un moment dat, isi face tipul curaj si o tuleshte din masina, alergand catre cel mai apropriat oras. 

Ajunge intr-un bar, si ud si inspaimantat cere 2 pahare de tequila si incepe sa povesteasca experienta teribila prin care a trecut.. toti raman pe ganduri cand isi dau seama ca tipul plange si nu era beat. 

Dupa o juma de ora, alti doi tipi intra in bar, si unul ii zice celuilalt: 
- Hei, Pepe, uite-l pe tampitul care s-a urcat in masina cand noi o impingeam!

Sub mantia primaverii..

Sub mantia primaverii..

La sfarsit de sezon, un omagiu celei ce ne-a reamintit ce este viata.. totul sub motto-ul: "Primavara este pentru suflet un suras al infinitului." Victor Hugo

Leacuri populare rusesti

Leacuri populare rusesti

Din experienta de veacuri a taranilor siberieni 
In vreme ce medicina naturista din Romania e ingradita si amenintata prin legi, impinsa sistematic in umbra, constransa sa joace rolul Cenusaresei, medicina populara din Rusia este recunoscuta oficial. Continuand traditia pozitiva inceputa inca pe vremea tarilor, fondul urias de leacuri si terapii practicate mai ales in satele din taigaua siberiana au fost adunate si studiate ca o comoara de pret, introduse ca metode alternative in spitale, in vreme ce vindecatorii cu mare si recunoscuta experienta au fost incurajati sa-si practice mai departe tratamentele naturale. Spre lauda ei, atitudinea medicinei oficiale din Rusia fata de traditia populara a fost si este una de toleranta si interes, multi medici recunoscand, astazi, oficial, superioritatea vindecatorilor populari in ceea ce priveste capacitatea de tamaduire cu plante. Literatura privind terapiile naturale cunoaste in Rusia o veritabila explozie, toate cartile publicate avand aprobarea autoritatilor medicale. Leacurile bune, "babesti", sunt popularizate si se fac cunoscute la cel mai inalt nivel medical. Concludenta, in sensul acesta, este scrisoarea unui celebru medic rus, dr. Igor Savitski, directorul Institutului Oncologic din Moscova, care, constatand vindecarea uneia din pacientele sale cu ajutorul maceratului de aloe (procedeul recomandat a facut epoca), a publicat reteta intr-o prestigioasa revista cu caracter medical. Pentru edificare, iata un fragment din scrisoare si reteta completa, publicata si republicata in paginile revistei "Formula As": 

22. RFK's Assassination.. Asasinarea lui RFK

RFK's Assassination
Asasinarea lui RFK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici