sâmbătă, 5 mai 2012

La multi ani in stilul lui Bula!

Buna, iata ca a venit din nou ziua ta, iar eu vreau sa fiu primul care iti urez sincerul si caldurosul La Multi Ani! In legatura cu cadoul... Imi pare rau, dar... nu sunt in tara... Sunt la Paris... De fapt, daca te uiti in spatele meu poti sa vezi turnul Eiffel. Eh? Il vezi? Ma... da' dac-as fi fost in taraaaa... dac-as fi fost in taraaaa... Maaama ce cadou ti-as fi facut... Mama mia... ... Ceva de vis... ! Imi pare rau... dar nu sunt!: -Misca... bai!... Ce faci incurci circulatia? Ia uite, ba mai vorbesti si la mobil! -Oui, oui... Eh... he-he... Ia uite bai... romani la Paris... ca sa vezi ce coincidenta... Eh, niste boschetari..Hai... pa... La Multi Ani! Hai ca mi se termina roaming-ul! Pa... houuuuschhh... nu mai am semnal... paaa... bip..bip...
* * *

Ba, da' tu n-ai nici o limita bai? Ba, da' nici una? Da' chiar asa? Si de fiecare data e parca si mai mult, si mai mult! Eu iti tot zic, iti tot zic, tu: nimic! Ii tot dai inainte..Asa... Teleleu... Nu trece an de la Dumnezeu sa nu fie ziua ta! Da' chiar asa? Nu ne mai scutesti deloc? Da' cat vrei sa traiesti? Da' unde te duci? Cat? Zii: 50, 100, 150? Poate vrei acuma sa fii nemuritor? Zii, macar sa stim si noi o treaba! In fiecare an iti tot zic: La multi ani, la multi ani, la multi ani! Da' chiar asa... nu crezi ca ne-am saturat si noi? Nu avem si noi o limita? Na, poftim! Iti zic si acuma: La multi ani! Poate de data asta intelegi!
* * *

Iubita mea e ziua ta. Dragostea mea nu poate fi pusa in cuvinte si nici un obiect din lume n-ar putea exprima cu adevarat iubirea ce ti-o port! Si totusi de ziua ta am vrut sa-ti daruiesc acel obiect care sa indice ce e in inima mea. Ce simt eu pentru tine. Iata, iubito; Acesta este cadoul meu pentru ziua ta: Poftim - iata rezultatele de la ultimul EKG facut saptamana trecuta. Vezi linia aia rosie? Arata cat de mult te iubesc!
* * *

E ziua ta bai! La multi ani! Esti tare! Esti tare bou! Esti un adevarat! Esti un adevarat cretin! Cu toate acestea noi toti te iubim! Nu se stie de ce! Ne enervezi, dar totusi esti de-al nostru... Ce putem acum sa-ti facem? Sa-ti dam in cap? La multi ani!
* * *

La multi ani, iubitule! Iti doresc tot ce-i mai bun pe lume, sa fii fericit si iubit! M-am gandit si la un cadou! Cred ca cel mai potrivit cadou cu ocazia zilei tale de nastere ar fi o bluza. M-am uitat azi de dimineata in garderoba si mi-am dat seama ca am cam putine bluze. Asa ca de ziua ta ia-mi o bluza! N-ai spus tu ca-ti place la nebunie sa-mi faci cadouri? Si tocmai de ziua ta nu as vrea sa-ti rapesc o asemenea bucurie! Te iubesc, scumpisor!

Prietenul adevarat

Prietenul adevarat

Daca ar fi sa definesc un prieten l-as defini astfel: 
"· Prietenul Adevarat (PA) este cel care îti cunoaste visele si cosmarurile. Fara sa-i spui nimic stie de ce plângi sau râzi. El plânge cu tine, dar încearca sa alunge norii; râde cu tine, dar te atentioneaza de potentialele pericole.
· PA îti împartaseste visul, dar nu încearca sa ti-l fure. Este mândru de succesele tale si te ajuta sa le obtii. Este trist atunci când ai esecuri dar te ajuta sa mergi mai departe. Nu îti va fura gloria si nu va înverca sa fuga cu ea. Nu va evita sa recunoasca un esec în care amândoi sunteti implicati.
· PA se supara pe tine atunci când gresesti. Supararea lui este constructiva pentru ca tu vei fi mai atent în purtarile tale viitoare, în raport cu el si cu ceilalti, si astfel vei evolua. 
· PA este cel pe care îl suni în dupa-amiezile triste de duminica, în diminetile luminoase de mai, în noptile pline de deruta doar ca sa-i auzi vocea.
· PA este cel spre casa caruia ti se îndreapta pasi atunci când nu mai stii unde sa mergi.
· PA este cel care, atunci când e singur se gândeste la tine.
· PA nu îti cere explicatii si justificari pentru actiunile tale: te sustine.
· este usor sa închegi o prietenie, dar este foarte greu sa o sustii! peste timp.
· prietenia este o relatie care presupune respect si reciprocitate. Ea nu poate fi unilaterala.
· PA te ajuta fara sa ceri! De cele mai multe ori îti ghiceste dorintele si le împlineste.
· prietenia nu se câstiga, ea se contsruieste prin fapte, nu prin vorbe.
· prietenia nu are nevoie de multe cuvinte, ci de încredere. Este suficient sa stii ca PA este undeva acolo pentru tine.
· PA este cel lânga care poti sta ore în sir fara sa spui nimic, chiar daca nu v-ati vazut de mult fara sa simti nevoia sa vorbesti. Te uiti în ochii lui si stii daca îi este bine sau îi este greu.
· sa nu cadeti în capcana ideii ca daca dai vei primi. Exista oamenii care doar iau fara sa ofere nimic în schimb si nici macar nu sunt costientii de actiunile lor considerând ca lor totul le este permis.
· feriti-va de oamenii care va considera puternic si norocos fara sa va vada slabiciunile! Va vor lovi chiar într-un moment delicat fara sa sesizeze ca erati la pamânt!
· feriti-va de oamenii care va împrumuta visul personal si se lauda cu voi în public. Nu vor mai stii cândva sa faca diferenta între ceea ce sunt ei si ceea ce sunteti dvs.!
· PA adevarat va întelege ca nu aveti timp uneori sa-l vedeti. Dar daca chiar are nevoie de dvs. va va spune asta si atunci este momentul sa lasati totul de o parte pentru el.
· prieteniile adevarate rezista timpului, intrigilor si durerilor.
· Prietenii va reprezinta. Cu cât aveti un numar mai mare de prieteni reali, cu atât calitatea dvs. de om se dezvolta asta pentru ca în fiecare prietenie ati investit si de la fiecare prietenie ati primit ceva înapoi. V-ati modelat în relatii si ati cresut o data cu ele.
· daca nu aveti prieteni adevarati este cu siguranta vina dvs. Este foarte important sa analizati câti prieteni ati obtinut si câti prieteni ati împrumutat. Sunt obtinuti cei care indiferent de relatiile dvs. cu persoana alaturi de care i-ati cunoscut sau de relatiile lor cu aceea peroana ramân lânga dvs. Sunt împrumutati cei care dispar odata cu persona respectiva din viata dvs.
· calitatea prietenilor dvs. va reprezinta. De aceea fiti mândri de succesele lor si sprijiniti sa mearga mai departe.
· prietenii nu au nevoie de recunostinta, însa daca le sunteti prieten le veti fi recunoscator. Este bine pentru ambele parti sa spunem: Multumesc!"

8. The American Way

The American Way

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici