miercuri, 8 februarie 2012

Cele mai tari perle.. operatorii gsm

Convorbirile telefonice cu operatorii gsm sunt inregistrate. Iata cateva exemple:

- Ce tip de telefon aveti? 
- Mobil !
***

"Nu mai vreau factura detaliata, vreau en-gross ..."
***

"Doamna, ma tot suna unu' Mist Cols, cine e dom'ne asta?"
***

Am incercat sa-mi apelez numarul azi si imi spune ca mi sau restructurat apelurile. 
(dupa verificare) 
- Telefonul dvs. este blocat pentru ca ati cerut acest lucru, fiind furat. 
- Asta stiu, dar de ce nu pot sa mai sun?
***

Oper.: Nu va aud! Va rog indreptati-va catre o fereastra! 
El: Unde sa ma mai duc, dom`le? Eu sun din Costesti si sunt pe acoperisul casei!!!!
***

Rep: Ce aparat utilizati? 
Clientul: Un Mitibusii... a incercat sa se corecteze (dealerii se prapadeau de ras in magazin)... Mitibusu adica...!
***

zambilici

I: Cum recunosti un iepuras cu aripi?
R: Are un vultur in spate.
***

Frizerul il intreaba pe client:
Cum sa va tund ca sa fiti multumit ?
Gratis!
***

La restaurant:
- D-nă chelneriţă, aveţi picioare de broască?
- Nu, d-le, aşa merg eu mai săltăreţ!
***

D-nă, în acest restaurant serviţi şi mormoloci?
- Servim pe oricine!
***

Unul a căzut de la etajul 10. După un timp a căzut şi un smoc de păr.
Folosea o loţiune care întîrzia căderea părului!
***

VULTUR (QUAUHTLI) in calendarul aztec

VULTUR (QUAUHTLI)

Prin firea lui, VULTURUL zboara la mari inaltimi spirituale si adeseori unele dintre atitudinile sale par de neinteles pentru cei ce-l cunosc. Este deosebit de puternic, de voluntar si de curajos, aceste calitatii indrumandu-l mai devreme sau mai tarziu spre reusita.

La aceasta ajunge printr-un foarte mare volum de munca, parand inepuizabil in aceasta privinta. Are multe ambitii, pe care si le va realiza - asta-i sigur.

Pentru aceasta. el se mobilizeaza si se organizeaza Intr-un mod exemplar, reusind astfel sa depaseasca in forta toate piedicile ce apar in drumul sau.

Putini sunt cei care reusesc sa-i stea in cale si aproape nimeni nu-i rezista mai mult timp. Nu se grabeste in actiunile sale, caci stie sa speculeze cu maiestrie ocaziile favorabile. In rarele cazuri in care incalca aceasta cutuma, sufera pierderi considerabile.

Este foarte exigent cu sine si cu ceilalti, si nu se va abate nici cu un milimetru de la linia pe care stie ca e just s-o urmeze. Detesta dezordinea si lucrurile facute la intamplare.

ESENTA: Vulturul este o pasare puternica, ce zboara la mari inaltimi, deasupra tuturor si care dovedeste multa vointa si curaj
CULOARE: Rosu - pentru ambitiile terestre; galben - pentru aspiratiile spirituale, culoarea soarelui spre care pare sa se indrepte vulturul
CHEILE VIETII: Vointa exceptionala, energie, curaj, forta, capacitate enorma de munca, exigenta.
COMPATIBILITATE
- pentru femei: Cainele, Craniul, Trestia, Vantul, Vulturul. A se evita: Floarea, Iarba, Maimuta, Sarpele, Soparla, Uliul
- pentru barbati: Apa, Casa, Floarea, Iepurele, Jaguarul, Soparla; A se evita: Cainele, Craniul, Iarba, Trestia

Va avea mari succese pe toate planurile si daca e cineva care sa le merite mai mult decat el, atunci acela trebuie ca e mai mult decat un om. "Imposibilul" e un cuvant necunoscut pentru un VULTUR. Poate avea necazuri atunci cand devine irascibil si exista de asemenea pericolul de a se instraina si izola de ceilalti, confiscat fiind de ambitiile sale. 

IN DRAGOSTE inainte de a se hotari pentru o legatura, analizeaza cu atentie persoana vizata si chibzuieste foarte bine la argumentele pro si contra. Acest test odata trecut, intra in functiune mecanismul implacabil al vointei si energiei acestui nativ si nimic nu-l va mai opri pe acesta in a cuceri alesul/aleasa inimii. Aceasta nu inseamna ca va cadea la picioarele celuilalt, ci ca va reusi sa-l convinga sa faca asa cum vrea el. Partenerul sau e preferabil sa nu fie o fire prea sensibila, caci VULTURUL suporta cu greu manifestari de acest gen.

Celebritati nascute in zodia vultur:
- Steven Irwin - 22 Februarie 1962 
- Nathan Fillion - 27 Martie 1971 
- Stephen Baldwin - 12 Mai, 1966 
- Rachel Weisz - 7 Martie, 1971 
- Michelle Pfeifer - 29 Aprilie, 1957 
- Meryl Streep - 22 Martie, 1949 
- Jennifer Aniston - 5 Februarie, 1969 
- Adam Sandler - 9 Septembrie, 1966 
- Michael Jordan - 17 Februarie, 1963

VANT (EHECATL) in calendarul aztec

VANT (EHECATL)

VANTUL este o fire deosebit de impulsiva, total neinhibata si intr-o permanenta miscare. Nu-i plac nici un fel de reguli, tipare, norme; tot ceea ce ar putea sa-I ingradeasca cat de putin il irita si nu-si face prea multe probleme cand incalca aceste restrictii.

Nativul este foarte dinamic, vivace, deschis si intr-o permanenta ofensiva in relatiile cu ceilalti, urmata rapid de retrageri, replieri si cel mai frecvent de schimbarea companiei. Nu-si face nici un fel de scrupule in legatura cu atitudinile si afirmatiile sale adesea brutale, ori lipsite de tact.

E imaginativ, detesta programele si se va misca intotdeauna in mijlocul unei dezordini perfecte. Se imbraca neglijent, dar la o privire mai atenta se poate observa ca nimic in vestimentatia sa nu a fost introdus intamplator.

Ii place tot ce e nou, ce survine pe negandite, imprevizibilul facand pentru el viata mai plina de farmec. Temperamentul sau nestapanit il poate impinge spre excese.

ESENTA: Vantul semnifica instabilitate, agitatie si atitudini foarte variate, cu treceri bruste de la una la alta
CULOARE: Rosu foarte aprins, indicand impulsivitatea necontrolata a nativului
CHEILE VIETII: Exuberanta, instabilitate, inclinatie spre excese si spre dezordine. 
COMPATIBILITATE
- pentru femei: Cainele, Crocodilul. Nu se recomanda celelalte semne, decat poate cu mari rezerve
- pentru barbati: Casa, Crocodilul, Cutremurul, Floarea, Iepurele. A se evita: Iarba, Trestia

Nu se va plictisi niciodata, va avea intotdeauna parte de intamplari interesante si va oscila in permanenta intre situatii mai mult sau mai putin bune, pana cand, in cele din urma, va izbandi in planurile sale.

IN DRAGOSTE dinamismul sau frenetic ii va prilejui multe experiente in acest domeniu. O legatura durabila insa e foarte greu de conceput cu el, data fiind labilitatea si adeseori nestatornicia de care da dovada. Casnicia e o notiune total opusa felului sau de a fi. Tensiunile care se acumuleaza atunci cand partenerul incearca sa mentina relatia sunt atat de mari, incat rareori va reusi aceasta performanta.

Celebritati nascute in Zodia Vant:
- John Cusack - 28 Iunie 1966 
- Michael Jackson - 29 August, 1958 
- Tom Selleck - 29 Ianuarie, 1945 
- Ray Romano - 21 Decembrie, 1957 
- Jennifer Garner - 17 Aprilie, 1972 
- Michael Schumacher - 3 Ianuarie, 1969 
- Bono - 10 Mai 1960

ULIU (COZCAQUAUHTLI) in calendarul aztec

ULIU (COZCAQUAUHTLI)

ULIUL se controleaza in general foarte bine si ofera celorlalti un sentiment de siguranta, prin calmul pe care-l afiseaza in mod firesc. Agreabil, nesofisticat, linistit, nu se hazardeaza in nici o actiune riscanta pe care s-o regrete mai tarziu.

Elegant, prefera vestimentatia neextravaganta si in ton cu moda. Simtul umorului pe care il poseda e foarte dezvoltat si el trece de la notele blande la cele mai ironice, fara ca prin aceasta sa lezeze pe cineva.

ULIUL da dovada de multa responsabilitate in tot ce intreprinde si morala sa e foarte clara in aceasta privinta. La randul sau, doreste sa fie respectat si neingradit in spatiul sau de viata si de actiune; in caz contrar, se mobilizeaza exceptional si adversarul sau trebuie sa se pregateasca pentru o batalie crancena, in care de regula acest nativ castiga.

In rest, e un om foarte tolerant, chiar daca la prima vedere pare un "dur". Intentiile sale ii sunt clare numai lui si nu si le dezvaluie prea usor.

ESENTA: Uliul e o pasare singuratica, puternica si cu intentii nu foarte transparente. Forta sa il va face un adversar de temut
CULOARE: Gri-albastrui, asemanatoare nuantei cerului de dupa furtuna
CHEILE VIETII: Stapanire de sine, simtul umorului, responsabilitate, liniste sufleteasca
COMPATIBILITATE
- pentru femei: Casa, Craniul, Crocodilul, Maimuta, Sarpele, Trestia, Uliul. A se evita: Cutremurul, Iarba, Jaguarul
- pentru barbati: Casa, Cainele, Maimuta, Ploaia, Sarpele, Soparla. A se evita: Apa, Iepurele, Vantul

El nu are nevoie de nici un ajutor in planurile sale, bazandu-se exclusiv pe fortele proprii, care sunt considerabile. E inteligent si poseda o memorie foarte buna. Doreste sa traiasca in pace sufleteasca si sa nu aiba conflicte cu nimeni; isi realizeaza treptat toate ambitiile, de-a lungul unei vieti foarte lungi, linistite si fericite.

IN DRAGOSTE nu tine neaparat sa aiba un partener, daca acesta nu corespunde exigentelor sale. Persoana-uliu iubeste mai mult singuratatea. Cand se indragosteste o face cu calmul sau obisnuit si nu-si pierde in general capul dupa persoana iubita. Doreste doar legaturi profunde si stabile, respingand flirturile ca pe o pierdere de timp. Nu e prea usor sa-i intri in gratii, dar cine reuseste isi asigura pentru tot restul vietii un partener foarte fidel, apropiat caminului si foarte intelegator.

Celebritati nascute in Zodia Uliu:
- Nicolas Cage - 7 Ianuarie, 1964 
- Michael Douglas - 25 Septembrie, 1944 
- Dave Chappelle - 24 August 1973

TRESTIA (ACATL) in calendarul aztec

TRESTIA (ACATL)

TRESTIA e o fire foarte agitata, instabila, care se misca in toate directiile posibile pentru a-si atinge scopurile. Faptul ca e totusi inradacinata intr-un singur loc pare sa indice sursa unei anume nemultumiri, care in timp se poate amplifica si transforma in nefericire.

E foarte curajoasa si voluntara atunci cand trebuie sa se mobilizeze pentru invingerea greutatilor. Nu se pierde in consideratii inutile, fara legatura cu ceea ce urmareste intr-un moment sau altul; inteligenta sa se adapteaza de minune la tipul de problema care-i apare in fata si ca atare o rezolva rapid.

Meditatia prelungita mai mult decat e cazul nu e pentru ea, caci doreste sa treaca la actiune de indata ce e posibil.

ESENTA: Trestia batuta de vant in toate directiile sugereaza instabilitate, agitatie, dorinta depasirii propriei conditii.
CULOARE: Rosu carmin, viu - pentru spiritul hotarat si activ al nativului; albastru intens - pentru meditatia asupra problemelor premergatoare actiunii.
CHEILE VIETII: Originalitate, dinamism, agitatie, curaj, inteligenta pragmatica
COMPATIBILITATE
- pentru femei: Floarea, Jaguarul, Sarpele, Soparla, Uliul. A se evita: Casa, Cainele, Maimuta, Ploaia, Vantul, Vulturul
- pentru barbati: Cainele, Cerbul, Crocodilul, Cutremurul, Cutitul, Floarea, Iepurele, Jaguarul, Uliul, Vulturul. A se evita: Iarba, Maimuta

Din exterior, trestia poate parea mai superficiala si mai increzatoare in fortele proprii decat e in realitate, intrucat simte nevoia sa se justifice prin rezultate concrete. Nu e intotdeauna foarte sincera si nici prea conventionala, deoarece in general nu-i place sa se piarda in multime.

IN DRAGOSTE, nativul TRESTIE actioneaza prompt si rapid, neplacandu-i asteptarile lungi si inutile. Dragostea partenerului ii inzeceste fortele in toate sferele de activitate, devenind astfel imbatabila. Usor superficiala, are nevoie de afectiune pentru a se simti in siguranta, lucru care va da o anume stabilitate legaturilor sale.

Celebritati nascute in Zodia Trestie:
- Mel Gibson - 3 Ianuarie, 1956 
- Britney Spears - Decembrie 2, 1980 
- Kimora Lee Simmons - 3 Mai 1975 
- Quentin Tarantino - 27 Martie 1963

SOPARLA (QUETZP ALLIN) in calendarul aztec

SOPARLA (QUETZP ALLIN)

SOPARLA este o fire careia nu-i place sa depinda de nimeni si de nimic, individualista si avand multe experiente la activ, in toate domeniile. Ea nu se poate fixa intr-un loc, e foarte dinamica si simte mereu nevoia unei activitati.

Este deci foarte instabila, trasatura dezvoltata pe fondul unei mari emotivitati. Poseda un. bun simt al umorului care o va aj uta sa straluceasca in societate - aceasta fiind una dintre ambitiile ei cele mai mari.

Are reflexe rapide, o inteligenta prompta si o imaginatie debordanta. Doreste in permanenta lucruri si situatii noi, altfel se plictiseste. Drumul sau nu e intotdeauna acelasi cu al majoritatii, ea fiind cunoscuta ca o originala.

ESENTA: Soparla dovedeste agilitate, vioiciune si instabilitate. Este binecunoscut faptul ca incercand sa prinzi o soparla ramai doar cu coada ei, acest lucru sugerand o fire alunecoasa
CULOARE: Rosul stralucitor pune foarte bine in evidenta felul de a fi vioi si ager al nativului acestui semn
CHEILE VIETII: Individualism, instabilitate, originalitate
COMPATIBILITATE
- pentru femei: Apa, Casa, Craniul, Iarba, Iepurele, Ploaia, Uliul, Vulturul. Nu sunt contraindicatii in mod deosebit pentru nici un semn
- pentru barbati: Craniul, Crocodilul, Floarea, Iarba, Trestia. A se evita: Casa, Cerbul, Cutitul, Uliul, Vantul

Nativul este ahtiat dupa petreceri, muzica si anturaj de o veselie nestavilita. Uneori are scurte perioade de melancolie, alternate rapid cu iesiri exuberante in societate. In general, nimic nu dureaza prea mult la o soparla. Ii plac obiectele de gust si e pasionata de arta.

IN DRAGOSTE, fiind sentimentala, afectuoasa, SOPARLA se caracterizeaza, insa, si aici prin instabilitate, trecand de la starile de tandrete la cele de enervare cu mare usurinta. Nu e intotdeauna simplu sa convietuiesti cu o asemenea persoana. In general e loiala partenerului, dar nu-i displac aventurile si nu tine cu tot dinadinsul sa aiba o singura iubire. In palmaresul ei figureaza cu siguranta mai multe. Poate avea dezechilibre sexuale pe fond emotional.

Celebritati nascute in Zodia Soparla:
- Eva Longoria - Martie 15, 1975 
- Matthew Perry - 19 August, 1969 
- Kim Cattrall - 21 August, 1956 
- Patricia Heaton - 4 Martie 1958 
- Hillary Duff - 28 Septembrie 1987

SARPE (COATL) in calendarul aztec

SARPE (COATL)

Nativul SARPE este o fire linistita in aparenta, nu foarte deschisa fata de cei din jur si care se controleaza excelent. Are ambitii mari, dar acestea nu-l vor eroda, ca pe alti nativi, ci el le va urmari cu calm, sigur pe el si fara complicatii inutile.

Calitatea maxima a acestui semn consta in simplitatea de care da dovada in gandire si in actiune. Precipitarea si imprudentele ii sunt complet straine. Simplu nu inseamna insa simplist: el are o imaginatie foarte fecunda, potentata de o mare sensibilitate.

Ii place atat arta, obiectele frumoase si de lux, cat si natura, fiind un ecologist declarat. In viata va urmari confortul si o situatie materiala solida.

E deosebit de generos si poarta noroc numerosilor sai prieteni. In fata unui temperament atat de putin prapastios ca al lui, nesansa nu prea i se va arata in cale. Nu se dezice in nici o imprejurare de ceea ce a promis si e un om principial.

ESENTA: Sarpele simbolizeaza sangele rece si intelepciunea. Este o vietuitoare care se controleaza foarte bine si nu se agita niciodata mai mult decat e cazul
CULOARE: Verdele (nuante deschise), simbolizand firea preponderent intelectuala a nativului si dragostea sa pentru natura
CHEILE VIETII: Simplitate, sensibilitate, consecventa, stapanire de sine, generozitate
COMPATIBILITATE
- pentru femei: Apa, Casa, Floarea, Maimuta, Uliul. A se evita: Trestia
- pentru barbati: Craniul, Iarba, Ploaia, Trestia. A se evita: Apa, Casa, Cutitul, Vantul, Vulturul

Ii place sa calatoreasca, sa fie stralucitor in anturajul lui si sa petreaca. Poate pacatui uneori prin autoritarism. Barbatul-sarpe e un tip foarte altruist, chiar si atunci cand acest comportament atrage dupa sine o cohorta de paraziti. Femeia-sarpe are ca principale caracteristici senzualitatea si simtul matern deosebit de dezvoltat.

IN DRAGOSTE isi incanta partenerul pe plan spiritual si sexual, in acest ultim domeniu avand totusi, in pofida marii sale senzualitati, o conceptie destul de conformista. Uneori poate dezorienta prin nehotarare, caci este o natura interiorizata si framantata.

Celebritati nascute in Zodia Sarpe:
- Tiger Woods - 1 Decembrie, 1975 
- Carmen Electra - Aprilie 20, 1972 
- Angelina Jolie - Iunie 4, 1975 
- Eminem - Octombrie 17, 1972 
- Sinead O'Connor - 8 Decembrie 1966 
- Diane Lane - 2 Ianuarie, 1966 
- Sarah Jessica Parker - 25 Martie, 1977 
- Jodie Foster - 19 Noiembrie, 1962 
- Matt Damon - 8 Octombrie, 1970 

PLOAIA (QUIAHUITL) in calendarul aztec

PLOAIA (QUIAHUITL)

PLOAIA este o fire introvertita, foarte sensibila si generoasa. Inclinata fiind spre meditatie si paseism, trecutul are o mare importanta si o semnificatie deosebita pentru ea.

Nu e exclusivista, accepta cu naturalete si alte opinii decat ale sale, dar se dovedeste, pe de alta parte, foarte tematoare si prudenta in relatiile cu ceilalti. Aceasta pentru ca primeste toate replicile mai "tari" in inima si poate fi ranita de gesturi care pe altii i-ar lasa indiferenti.

Emotiva si imaginativa, isi imbogateste continuu universul sau interior si ajunge sa duca o a doua viata, in paralel cu cea reala. Trairile sale sufletesti sunt foarte oscilante, de aceea ii va nedumeri de multe ori pe ceilalti prin rezerve nejustificate, la prima vedere.

Nehotararea de care da dovada ii poate atinge si avaria foarte grav interesele reale. Dincolo de aceasta inconsecventa in sentimente si atitudini, care-i prejudiciaza numeroasele sale relatii cu oamenii atrasi de farmecul ei, trebuie vazut ceea ce ramane intotdeauna constant, anume acele trasaturi definitorii descrise mai sus.

ESENTA: Ploaia indeamna la meditatie, in atmosfera intima a caminului si calmeaza persoanele sensibile sau complexate
CULOARE: Alb, culoarea ce evoca in cel mai inalt grad puritatea
CHEILE VIETII: Emotivitate, sensibilitate, altruism, inconsecventa, imaginatie, dorinta de intimitate
COMPATIBILITATE
- pentru femei: Apa, Craniul, Floarea, Maimuta, nu se recomanda: Trestia
- pentru barbati: Casa, Soparla. A se evita: Cainele, Iarba, Trestia, Vantul

Viata sa va fi implinita atunci cand se va aseza intr-un cadru familiar intim, alcatuit din persoane credincioase si carora sa le poata darui intreaga sa afectiune. Nu are nici un fel de inclinatii pentru actiune, nereprezentand catusi de putin o persoana dinamica.

IN DRAGOSTE ii plac legaturile durabile, dar nu va fi intotdeauna in stare sa le realizeze, din cauza inconsecventei sale. Dragostea o invioreaza, o stimuleaza si o face mai putin opaca.

Celebritati nascute in Zodia Ploaie:
- Lenny Kravitz - Mai 26, 1964 
- Brad Pitt - Decembrie 18, 1963 
- Nicole Kidman - 20 iunie, 1967 
- David Schwimmer - 12 Noiembrie, 1966 
- Prince - 7 Iunie 1958 
- Elizabeth Hurley; 10 Iunie 1965

MAIMUTA (OZOMATLI) in calendarul aztec

MAIMUTA (OZOMATLI)

Nativul acestui semn se dovedeste a fi o persoana complet necomplexata, spontana, dinamica si curajoasa. Foarte sociabil, e iubit de ceilalti pentru prezenta sa agreabila si dezinvoltura cu care se misca.

Nu isi impune nici un autocontrol, nu se retine de la nimic si ajunge adesea in situatii periculoase. Nu este el insa omul care sa se sperie asa usor, ba chiar s-ar parea ca respectivele situatii ii stimuleaza imaginatia.

Plin de entuziasm, de fantezie si fara nici un pic de tact, trece pe langa ceilalti drept un aventurier plin de idei originale. Programele impuse il irita, nu accepta nici o regula, totul trebuie sa fie liber de orice constrangere.

ESENTA: Maimuta este un animal deosebit de agil si care se aventureaza cu mult curaj in copaci necunoscuti, agatandu-se de o liana sau de alta
CULOARE: Violetul, ce pune in evidenta originalitatea acestui semn si ascunde totodata o anume melancolie, mai greu de sesizat la prima vedere.
CHEILE VIETII: Agilitate, gust pentru excese, lipsa de tact, dezinvoltura, spirit de aventura
COMPATIBILITATE
.- pentru femei: Apa, Crocodilul, Floarea, Uliul. A se evita: Cainele, Trestia
- pentru barbati: Iarba, Ploaia, Sarpele, Trestia, Uliul. A se evita: Apa, Casa, Cutremurul, Cutitul, Vantul, Vulturul

Ceea ce are de spus, spune imediat si fara menajamente. Nu tine la suparare, caci i se pare prea meschin sa se consume pentru asa ceva. Asta nu inseamna insa ca nu se infurie. Viata sa este foarte agitata si supusa exceselor de tot felul.

IN DRAGOSTE, nerealismul nativului se manifesta si aici si iubiri le lui sunt deosebit de zbuciumate. E generos si romantic, dar total lipsit de diplomatie. Nu vrea sa lase nimic de la el, totul trebuie sa vina de la partener. Ceea ce are deja nu-l multumeste pe deplin si in cazul sau se verifica in mod sistematic proverbul care spune ca: "mai binele este dusmanul binelui". Sentimentele lui se bazeaza mult prea putin pe ratiune.

Celebritati nascute in zodia maimuta:
- Harrison Ford - 13 iulie, 1942 
- Jessica Steen - 19 Decembrie, 1965 
- Sharon Stone - 10 Martie, 1958 
- Pierce Brosnan - 6 Mai, 1953 
- Will Ferrell - 16 Iulie, 1968 
- Denzel Washington - 28 Decembrie, 1954 
- Lindsay Lohan - 2 Iulie 1986 

JAGUARUL (OCELOTL) in calendarul aztec

JAGUARUL (OCELOTL)

Nativul acestui semn se caracterizeaza prin dinamism, curaj si impulsivitate, trasaturi care-l imping catre o permanenta agitatie. Spre deosebire de iepure, JAGUARUL se poate controla, astfel incat sa ajunga la rezultatele dorite.

Calitatea sa cea mai de seama, care-l individualizeaza in cadrul unei colectivitati si-l face iubit, este felul sau foarte degajat, natural de a se impune in societate si in general in tot ce intreprinde. Aceste actiuni sunt cu siguranta foarte numeroase, nu insa si profunde.

Este, din acest punct de vedere, superficial si esenta lucrurilor ii scapa sistematic. Inconjurat de suporteri, JAGUARUL poate deveni uneori foarte egoist si chiar dispretuitor in atitudinea sa fata de ei.

Tenace si avand multe initiative la activ, el prinde repede gustul puterii si va face adeseori o figura buna ca lider. Viata sa este foarte interesanta, plina de neprevazut, reusind sa-si atinga scopurile fixate; acestea variaza de la o epoca la alta, nefacandu-si probleme prea mari pentru viitor si neavand resentimente fata de trecut; ceea ce-l intereseaza e doar clipa prezenta.

ESENTA: Jaguarul este un animal superb, foarte curajos, dezinvolt, imprevizibil si niciodata in repaus.
CULOARE: Culoarea acestui semn este cea care simbolizeaza actiunea, curajul si pionieratul in orice domeniu - anume rosul
CHEILE VIETII: Dezinvoltura, curaj, imprevizibilitate, dinamism
COMPATIBILITATE
- pentru femei: Casa, Crocodilul, Iepurele, Maimuta, Trestia, Vulturul. Nu sunt contraindicatii pentru nici un semn
- pentru barbati: Iarba, Trestia; A se evita: Cerbul, Vulturul

Are o mare inclinatie catre studiu si doreste sa fie informat corect despre diversele subiecte care-l intereseaza. Nu suporta sa fie ingradit, la propriu sau la figurat.
IN DRAGOSTE, deosebit de senzual, este foarte impulsiv, generos, pasionat si degajat, toate aceste trasaturi alcatuind un cocktail exploziv. Iubirile sale se vor caracteriza prin orice, numai prin echilibru, nu. Ca experienta insa pentru partener, o relatie cu el va fi extrem de interesanta.
Celebritati nascute in zodia jaguar:
 -Orlando Bloom - 13 Ianuarie, 1977 
- Arnold Schwarzenegger - 30 Iulie 1947 
- Matt LeBlanc - 25 Iulie - 1967 
- Ashlee Simpson - 3 Octombrie 1984 
- Antonio Banderas - 10 August, 1960 
- Harvey Keitel - 13 Mai 1939

IEPURE (TOCHTLI) in calendarul aztec

IEPURE (TOCHTLI)

Asa cum il stim, IEPURELE este foarte dinamic, plin de energie si extrem de instabil. Actiunile sale nu par sa duca intotdeauna catre realizarea a ceva concret si acest lucru deruteaza anturajul, care il vede risipindu-se in o mie de directii.

Nu e prea usor de "inghitit" din acest punct de vedere, dar nimeni nu-si pune aceasta problema, caci eventualele sale defecte sunt compensate printr-o mare generozitate, printr-un profund simt al camaraderiei, pentru prietenii sau rudele sale fiind adesea gata la cele mai mari sacrificii.

Devotamentul de care da dovada ramane uneori proverbial. El nu se teme de nimic, este foarte temerar si o disputa aprinsa sau chiar conflictuala nu-l timoreaza catusi de putin.

Impulsivitatea sa ii poate crea frecvent neplaceri si poate duce chiar la consecinte dintre cele mai grave.

ESENTA: Iepurele este un animal vioi, in permanenta miscare si foarte impulsiv.
CULOARE: Galbenul, culoarea exuberantei si a unei usoare labilitati.
CHEILE VIETII: Generozitate, dinamism, impulsivitate, exuberanta, imprudenta
COMPATIBILITATE
- pentru femei: Cutremurul, Cutitul, Floarea, Trestia, Vantul. A se evita: Crocodilul, Sarpele, Soparla, Uliul
- pentru barbati: Apa, Cutremurul, Crocodilul, Jaguarul, Soparla. A se evita: Iarba, Vantul

Este usor credul, iubind riscul, are o viata foarte agitata, plina de imprudente si uneori foarte prost organizata in ceea ce priveste interesele sale materiale si/sau afective. De altfel, este foarte emotiv si pune multa energie in ceea ce face, dar prea putina luciditate. Bun educator, tinde adesea spre autoritarism.

IN DRAGOSTE, extremismul IEPURELUI il impinge in acest domeniu la o iubire (auto)devoratoare, foarte pasionata si plina de excese. E intotdeauna un vulcan care la sfarsitul unei relatii explodeaza - doar spre propria paguba, insa. Sau o poate lua ca pe o experienta interesanta, cand nu are urmari negative. Iubeste copiii.

Celebritati nascute in Zodia Iepure:
- Jessica Simpson - Iulie 10, 1980 
- Kate Winslet - 5 Octombrie, 1975 
- Tobey Maguire - 27 Iunie, 1975 
- Bette Midler - 1 Decembrie, 1945 
- Keira Knightley - 26 Martie 1985 

<< Inapoi la Calendarul aztec

IARBA (MALINALLI) in calendarul aztec

IARBA (MALINALLI)

La fel ca si in natura, IARBA este deosebit de sensibila si din aceasta cauza ea poate actiona uneori autodistructiv. E foarte inteligenta si are un exceptional spirit de organizare, ce o poate face foarte apreciata de catre ceilalti.

Adeseori tinde catre un anume spirit de autoritarism, in virtutea multiplelor sale capacitati intelectuale si pe fondul permanentului sau dezechilibru emotional. In general timida, retrasa, isi compenseaza aceasta izolare relativa prin bruste accente de inviorare, adeseori foarte puternice.

Are ambitii mari si forta pentru a si le realiza, trebuie insa sa nu-si asasineze anturajul prin scrupulozitatea sa, excesiva uneori. Ii displace sa fie singura, caci acest lucru o deprima, fiind in esenta o fire melancolica si neincrezatoare in fortele proprii.

ESENTA: Primele fire de iarba ale primaverii ce apar din zapada simbolizeaza forta acestui anotimp, caldura (sufleteasca) si trezesc sentimentul de solidaritate.
CULOARE: Negrul - culoarea sensibilitatii, ca si tonurile neutre.
CHEILE VIETII: Sensibilitate, tandrete, spirit de solidaritate, vointa
COMPATIBILITATE
- pentru femei: Cerbul, Floarea, Jaguarul, Maimuta, Sarpele, Soparla, Uliul. Nu se recomanda parteneri din alte semne
- pentru barbati: Cerbul, Crocodilul, Soparla. A se evita: Iarba, Vulturul

Exista la ea o voluptate a amaraciunii, a pesimismului in general. Adeseori da impresia ca traieste pe seama adversitatilor de tot felul, asemeni firului de iarba a carui principala ratiune de a exista pare sa fie infruntarea grelei ierni ce e pe sfarsite.

IN DRAGOSTE, in principiu foarte solidara, IARBA este in iubire afectuoasa si de o tandrete nesfarsita. Uneori devine chiar sufocanta pentru partener. Are nevoie de un raspuns la acelasi nivel. Este foarte credincioasa si isi iubeste mult copiii si cadrul familial.

Celebritati nascute in Zodia Iarba:
- David Beckham - Mai 2, 1975 
- Kate Bush - 30 Iulie 1958 
- Natasha Bedingfield - 26 Noiembrie 1981 
- Jennifer Carpenter - 7 Decembrie 1979 
- Oprah Winfrey - 29 Ianuarie, 1954 
- Helen Hunt - 15 Iunie, 1978 
- Kristin Davis - 23 Februarie, 1965 
- Heidi Klum - 1 Iunie 1973 
- Howard Stern - 12 Ianuarie, 1954 

FLOAREA (ZOCHITL) in calendarul aztec

FLOAREA (ZOCHITL)

FLOAREA este foarte amabila, prevenitoare, sociabila si plina de farmec. Se afla intr-o permanenta miscare si se preocupa frecvent de problemele altora.

Scanteietoare in societate, mondena, la curent cu toate noutatile, va incanta pe toata lumea datorita modului ei foarte deschis de comportament. E corecta in relatiile cu toti cei din preajma sa si foarte saritoare atunci cand acestia au nevoie de ajutor.

Foarte vesela, aduce intotdeauna cu ea un aer de buna-dispozitie si e foarte apreciata pentru acest lucru. Ceea ce ii lipseste cu desavarsire este perseverenta in actiunile pe care le initiaza, orice obstacol descurajand-o si determinand-o sa abandoneze totul, fara ca acest lucru s-o indispuna prea tare.

Da dovada de asemenea de multa inconsecventa si frivolitate, trasaturi care pentru unele firi mai grave pot deveni teribil de suparatoare. Ceea ce conteaza cel mai mult pentru ea sunt distractiile de orice gen.


ESENTA: O floare inspira in general un sentiment de buna dispozitie, amabilitate, politete, dar si o anume inclinatie spre frivolitate.
CULOARE: Roz si azuriu, exprimand suavitatea si exuberanta caracteristice nativului acestui semn.
CHEILE VIETII: Suavitate, sociabilitate, solicitudine, mondenitate
COMPATIBILITATE
- pentru femei: Casa, Craniul, Sarpele, Trestia, Vulturul. Nu sunt incompatibilitati pentru nici un semn
- pentru barbati: Cainele, Craniul, Cutitul, Iarba, Iepurele, Maimuta, Sarpele, Trestia. A se evita: Casa, Cerbul, Vulturul

Are bun gust, e foarte eleganta, iar ca femeie indeosebi, e fascinanta. Este usor de "domesticit" in acest caz; cu barbatii-floare, insa e mai dificil sa convietuiasca impreuna, intr-o legatura mai durabila, din cauza lipsei lor de idealuri in dragoste.

IN DRAGOSTE femeia-floare se remarca prin fidelitate, daca traieste in armonie cu partenerul sau. Va fi o buna casnica, neabandonandu-si insa nici un moment celelalte preocupari. Barbatul-floare e mai greu de prins in lanturile casniciei, el preferand uneori sa ramana celibatar.

Celebritati nascute in Zodia Floare:
- Patrick Swayze - 18 August 1952
- Shaquille O'Neal - 6 Martie, 1972
- Jessica Alba - Aprilie 28, 1981
- Halle Berry - 14 August, 1968
- Kate Hudson - 19 Aprilie, 1979
- Meg Ryan - 19 Noiembrie, 1961
- Sandra Bullock - 26 Iulie, 1964
- Leonardo DiCaprio - 11 Noiembrie 1974
- Anna Kournikova - 7 Iunie 1981

CUTITUL ( TECPATL) in calendarul aztec

CUTITUL ( TECPATL)

Nativul CUTIT este foarte hotarat in tot ce intreprinde, are o vointa puternica si nici un obstacol nu-l poate opri din drumul sau.

Este un povestitor talentat si foarte captivant, daca nu se intinde prea mult la vorba. Are mult simt practic si o intuitie ce-l face redutabil in lupta concurentiala din bransa sa. E aproape cert faptul ca, mai devreme sau mai tarziu, CUTITUL va ajunge in varful ierarhiei profesionale, sau undeva pe aproape.

ESENTA: Simbolul acestui semn reprezinta spiritul combativ, taria de caracter si forta pe care o pune nativul in urmarirea scopurilor sale.
CULOARE: Verde - pentru armonia sufleteasca; cafeniu pentru taria mai sus amintita, demonstrata in imprejurari dificile.
CHEILE VIETII: Forta, rezistenta, energie
COMPATIBILITATE
- pentru femei: Cainele, Trestia, Vantul, Vulturul. A se evita: Craniul, Jaguarul, Maimuta, Soparla
- pentru barbati: Cerbul, Crocodilul, Iepurele. A se evita: Iarba, Trestia, Vantul

Intotdeauna corect, rezista tentatiilor de tot felul si va puteti baza pe el in probleme care reclama oameni de incredere si capabili. Nu are timp de fleacuri, il preocupa doar dificultatile pe masura fortei sale si ii face mare placere sa se ia la tranta cu ele si sa biruie in final.

Calm, se controleaza bine si nu produce surprize neplacute celorlalti.

IN DRAGOSTE abordeaza acest domeniu la fel ca pe toate celelalte, adica cu multa seriozitate si vointa. Nu ii lipseste adesea nici spiritul pragmatic. Virilitatea sa il impresioneaza pe partener. Acest nativ trebuie sa dea dovada de multa toleranta si intelegere, ceea ce si face adeseori, cu mult succes.

Celebritati nascute in Zodia Cutit:
- Ralph Fiennes - 22 Decembrie, 1962
- Tim Burton - 25 August, 1958
- Kevin Spacey - 26 Iulie, 1959
- Courteney Cox - 15 Iunie 1964
- Lisa Kudrow - 30 Iulie, 1963
- Gisele Bundchen - 20 Iulie 1980
- Shania Twain - 28 August, 1965
- Katie Holmes - 18 Decembrie 1978

CUTREMUR (OLLIN) in calendarul aztec

CUTREMUR (OLLIN)

Nativul acestui semn este o fire vesnic nelinistita, frematatoare. Ii vine foarte greu sa conduca o actiune cu calm si de aceea adeseori o iroseste si devine neproductiv. Total neincrezator in fortele proprii, ori in ale altora, CUTREMURUL se lasa prins intr-o agitatie perpetua, de neinteles pentru ceilalti.

Destinul sau este supus in mare masura hazardului si diverselor conjuncturi particulare; cu alte cuvinte se afla adesea in deriva, fara ca el sa realizeze acest lucru, ori fara sa-si dea seama de cauza.

Inteligent, plin de idei si cu o fantezie fecunda, isi poate fascina uneori anturajul prin stralucirea sa si deschiderea catre acesta, deschidere care este insa doar aparenta.

ESENTA: Cutremurul indica instabilitate, precum si nelinistea dinaintea unor schimbari de mai mica sau mai mare amploare.
CULOARE: Galbenul, semnificand deopotriva exuberanta ce-i este proprie, dar si o timiditate bine disimulata.
CHEILE VIETII: Neliniste, hazard
COMPATIBILITATE
- pentru femei: Cainele, Cerbul, Cutremurul, Trestia, Vantul - in mod deosebit. A se evita: Maimuta, Soparla, Uliul
- pentru barbati: Cainele, Iepurele, Jaguarul - in mod deosebit. Nu are conflicte cu nici unul dintre celelalte semne

E un tip onest, dar uneori ambitiile sale pot veni in conflict cu aceasta trasatura. Nu suporta sa stea mai mult timp intr-un loc (ori situatie) si e avid de noutati. Indeobste intempestiv, ii lipseste de regula stapanirea de sine, ceea ce ii cauzeaza mari neplaceri.

IN DRAGOSTE nu pare facut pentru familie din cauza temperamentului sau, dar ar fi totusi un lucru pozitiv daca si-ar putea disciplina pornirile necontrolate si imaginatia intr-un asemenea cadru. Alearga perseverent dupa o fiinta ideala, realitatea dezamagindu-l crunt in aceasta privinta. Spiritul sau stoic il va ajuta sa treaca insa peste aceste incercari. Are un farmec cert, o anume arta a seductiei, senzualitate, dar si tendinta spre infidelitate. Femeile CUTREMUR sunt adesea foarte frumoase si elegante.

Celebritati nascute in Zodia Cutremur:
- Nicolas Cage - 7 Ianuarie, 1964
- Michael Douglas - 25 Septembrie, 1944
- Dave Chappelle - 24 August 1973

CRANIU (MIQUIZTLI) in calendarul maias

CRANIU (MIQUIZTLI)

Nativul acestui semn, care mai este numit de unii specialisti drept MOARTEA, are drept caracteristica principala susceptibilitatea aproape maladiva ce-l face sa fie mereu framantat si nelinistit. Foarte sensibil, stimulii proveniti din viata reala ii provoaca nu de putine ori reactii disproportionate.

Din aceasta cauza nu e prea sociabil si se inchide in sine, devenind un taciturn ce da uneori impresia ca ii dispretuieste pe ceilalti, simtindu-se superior. In realitate este foarte neincrezator in fortele proprii si acest lucru il lipseste aproape complet de dorinta de a lua initiative in cadrul comunitatii in care traieste.

In compensatie, CRANIUL (MOARTEA) are numeroase toane, insistand adeseori cu multa risipa de energie pentru realizarea lor. Nu e lipsit insa de intelepciune, dimpotriva.

ESENTA: In zodiacul aztec, CRANIUL este simbolul distrugerii si al interiorizarii profunde, al cufundarii in nemiscare.
CULOARE: Nevoia de pace interioara este cel mai bine exprimata de albastrul deschis, culoarea seninatatii cerului.
CHEILE VIETII: Sensibilitate mare, interiorizare.
COMPATIBILITATE
- pentru femei: Floarea, Sarpele, Soparla. A se evita: Iarba
- pentru barbati: Casa, Cerbul, Crocodilul, Floarea, Ploaia, Soparla, Uliul. A se evita: Cainele, Iarba, Vantul

Umorul sau e de multe ori sarcastic, dar de buna calitate. In general melancolic, nemiscat in izolarea sa, se poate anima pentru o perioada de timp in vederea realizarii unor proiecte dragi lui. Are nevoie de mai multi prieteni decat crede el. Debutul sau in viata nu va fi prea favorabil, dar in timp reuseste sa aseze lucrurile asa cum doreste.

IN DRAGOSTE familia este foarte importanta pentru nativul acestui semn, caci ea reprezinta mediul introvert si stabil in care-si poate gasi linistea. Trebuie sa caute deci o persoana cu aceleasi conceptii asupra caminului si atunci va fi pe deplin fericit.

Celebritati nascute in zodia craniu (moarte):
- Tom Cruise - 3 Iulie, 1962
- Gwyneth Paltrow - 28 Septembrie 1972

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici