miercuri, 16 mai 2012

Trabantul

Trabantul

De cati muncitori ai nevoie sa construiesti un Trabant? 
Doi: unul decupeaza, celalalt lipeste! 
* * *

De ce nu are Trabantul centuri de siguranta? Pentru ca ar putea fi confundat cu usurinta cu un rucsac. 
* * *

Cum sa dublezi valoarea lui Trabi? Sa faci plinul! 
* * *

Cand atinge un Trabant viteza maxima? Cand este remorcat! 
* * *

Cand americanul bogat primeste Trabantul pe care l-a comandat, exclama plin de recunostinta: "Nemtii astia - intotdeauna perfectionisti! Inainte sa-mi livreze masina, mi-au trimis o macheta din carton!" 
* * *

Ce reprezinta insemnul "601" pe Trabi? Au fost comandate 600 si s-a livrat unul. 
* * *

Un trabantist la benzinarie, catre benzinar: "As vrea doua stergatoare de parbriz pentru trabantul meu." La care benzinarul: "Ok, mi se pare un schimb corect!" 
* * *

Un trabantist la Service, catre mecanic: "As vrea sa-i faceti cateva modificari, sa-i puneti praguri, spoiler, jenti cromate etc. Cat ma costa?" Mesterul: "Patru marci douazeci." Trabantistul: "Radeti de mine!" Mesterul: "Care din noi a inceput?" 
* * *

Victor Molev: The portraits metamorphosis.. Victor Molev: Metamorfoza portretelor



EN: Victor Molev: The portraits metamorphosis

Victor Molev was born in Nizhniy Novgorod (Russia) in 1955.
He graduated from architecture faculty in 1976 and worked as an architect and theatre set painter. He immigrated to Israel in 1990. Victor was a member of the association of artists and sculptors in Israel. He is a painter and graphic artist. He participated in numerous exhibitions (both solo and general) in Russia, Israel and Europe. His works can be found in private collections throughout Europe, United States, Canada and Israel. 
In August 2006 he moved to Canada. Now he lives in Richmond Hill, Ontario.

First watch the small picture and afterward the bigger one.

RO: Victor Molev: Metamorfoza portretelor

Victor Molev s-a născut în Nizhniy Novgorod (Rusia), în anul 1955. A absolvit facultatea de arhitectură în anul 1976 şi a lucrat ca arhitect şi pictor scenograf. În anul 1990, Victor a emigrat în Israel unde a fost membru al Asociaţiei de artişti şi sculptori de aici, activitatea lui plastică desfăşurându-se în domeniul picturii şi graficii. A participat la numeroase expoziţii (personale şi de grup), în Rusia, Israel şi Europa. Lucrările lui pot fi găsite în colecţii private din Europa, Statele Unite ale Americii, Canada şi Israel. În august 2006 s-a mutat în Canada. Acum, el trăieşte în Richmond Hill, Ontario.

Priviti mai intai imaginea mica, apoi pe cea mare.

Self portrait
Autoportret

18. Picasso and Centaur.. Picasso si Centaurul

Picasso and Centaur
Picasso si Centaurul

Glumele lui Ronald Reagan

Glume facute de presedintele american Ronald Reagan in timpul conferintelor de presa sau interviurilor:

"Este adevarat ca munca nu a ucis pe nimeni. Dar mi-am zis: de ce sa-mi asum un risc?" (22 aprilie 1981)
*

"Am fost recent la Venetia. Trebuie ca primavara a fost foarte vitrega acolo. Toate strazile erau inundate". (24 iulie 1987)
*

"Comunistii au infiintat recent o loterie avind premiul cel mare un milion de dolari. Cistigatorul primeste un dolar anual, timp de un milion de ani". (15 august 1983).
*

"Nu exista decit doua locuri unde comunismul poate reusi: in paradis, de care ei nu au nevoie, si in infern, pe care il au deja". (20 mai 1983)
*

"Un mare lider de intreprindere este ceea ce ar deveni un mic sef de intreprindere daca guvernul l-ar lasa in pace". (9 mai 1984).
*

Raspunsuri la intrebarile jurnalistilor: "Ce ii veti spune ambasadorului Chinei, domnule presedinte?" 
Raspuns: "Hello" (7 aprilie 1981)
*

"Care sint cele patru obstacole in calea dezvoltarii agriculturii sovietice?" 
Raspuns: "Primavara, vara, iarna si toamna". (27 iulie 1987)
*

Catre jurnalisti: "Treaba mea este sa rezolv problemele tarii, iar a dumneavoastra - sa faceti in asa fel incit nimeni sa nu afle nimic despre ceea ce fac eu". (1985)
*

In timp ce facea probele de sunet cerute de tehnicienii unui post de radio, presedintele SUA, Roland Reagan a crezut ca face o gluma „locala" anuntand la microfonul pe care-l stia inchis:
„Dragi compatrioti americani, sunt bucuros sa va anunt ca am semnat un decret astazi prin care vom scoate Rusia din carti pentru totdeauna. Vom incepe bombardamentele in 5 minute."
Mesajul nu a fost emis in eter direct, ci a fost inregistrat pe banda si transmis ulterior. Sfatul medicului, pentru politicieni: cand aveti de-a face cu mass-media si sunt microfoane prin jur, pastrati-va glumele pentru cina din sanul familiei.
*

Ronald Reagan: „Recesiune este atunci când vecinul tău şi-a pierdut locul de muncă, depresiune este atunci când tu ţi-ai pierdut locul de muncă”

The glass masterpieces.. Capodoperele din sticla

EN: The glass masterpieces

Robert Mickelsen, was born in 1951 in Fort Belvoir, Virginia and raised in Honolulu, Hawaii. Robert's formal education ended after one year of college. He apprenticed with a professional lampworker for two years in the mid-seventies and then sold his own designs at outdoor craft fairs for ten years. In 1987 he took a class from Paul Stankard that opened his eyes to the possibilities of his medium. In 1989, he stopped doing craft shows and began marketing his work exclusively through galleries. Since then, his career has taken off. He shows his work in some of the finest galleries in the country and participates in dozens of prominent exhibitions each year.

His work is exhibited in many prominent collections including the Renwick Gallery of American Crafts at the Smithsonian Institution, The Corning Museum of Glass, and Pilchuck Glass School. He has taught extensively at the major glass schools, including Pilchuck, Penland School of Crafts, The Studio at The Corning Museum of Glass, and UrbanGlass in Brooklyn. He has filmed and produced two videos on his flameworking process, and has designed and maintains an elaborate web page dedicated to his own work and the galleries that represent him He has published numerous technical and historical articles as well as a web-book titled Mondo Fiamma, a World-wide Overview of Contemporary Flameworked Art.

RO: Capodoperele din sticla

Robert Mickelsen s-a nascut in 1951 in Fort Belvoir, Virginia si a fost crescut in Honolulu, Hawaii. Educatia formala si-a incheiat-o dupa un an de colegiu. Si-a facut stagiatura in sticlarie timp de 2 ani, in anii '70, alaturi de un sticlar profesionist iar apoi a vandut creatiile sale timp de 10 ani la targurile de mestesugarit. In 1987 a facut un curs cu Paul Stankard care i-a deschis ochii la posibilitatile ce le are. In 1989 a incetat sa participe la targuri de mestesugarit si a inceput sa isi expuna lucrarile exclusiv prin intermediul galeriilor. Din acel moment cariera sa a facut aripi. Isi expune operele in unele din cele mai bune galerii din tara si participa in zeci de expozitii in fiecare an.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici