luni, 23 iulie 2012

Leacuri populare rusesti - Remedii ginecologice

Leacuri populare rusesti
Remedii ginecologice 

LEUCOREEA 
Este o scurgere anormala, sub forma de substanta vascoasa, alba. Nu este nici periculoasa, nici infectioasa, dar oricum, este neplacuta. (Poate fi si un semn de pericol daca culoarea acesteia este de un gri galbui, sau daca are semne de sange. Atunci trebuie consultat un specialist.) In Rusia si Siberia, erau folosite urmatoarele metode:

* Spalaturi cu "ceai" cald de coji de stejar, de doua ori pe zi. La un pahar de apa se pune o lingurita plina cu coji de stejar. Se fierbe 3 minute. Ceaiul este strecurat si apoi se foloseste pentru instilatii vaginale.
* Spalaturi vaginale cu violete uscate. O mana de flori se oparesc cu un litru de apa. Se lasa sa se infuzeze timp de 20 de minute. Se fac spalaturi zilnice. Printre altele, florile de violete (Viola Adorata) previn cancerul uterin. 
In Siberia erau prescrise si urmatoarele ceaiuri:
* Infuzie de perivinca (Vinca major sau vinca rosea): 3 lingurite de planta uscata (pudra) se oparesc cu un pahar de apa. Se acopera 15 minute si se strecoara. Doza: un paharel pe zi.
* Suc de dracila proaspata. Doza: un paharel de suc pe zi.
* Decoct de coada-soricelului (Alchillea millefolium). Se pune o lingura de planta la o cana de apa. Se fierbe 20 de minute. Doza: 2-3 cesti pe zi.
* Flori de salcam alb. Medicina populara recomanda mestecatul si inghititul lor. Opresc leucoreea.
Pe timpul oricarui tratament, activitatile sexuale sunt interzise. De asemenea, sunt interzise remediile pe baza de aloe. Planta nu este recomandata in timpul sarcinii sau cand exista dereglari ale organelor sexuale.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici