joi, 5 aprilie 2012

MAYOTTE


Mayotte este o colectivitate franceză de peste mări. Face parte din Arhipelagul Comore la nord-vest de Madagascar.
Mayotte este cea mai veche din cele patRu insule ale Arhipelagului Comore, cu rozarii care se continuă cu un relief submarin în formă de colt de lună, până la intrarea în canalul Mozambic. Situată la 250 km vest de  Madagascar si la 30 km Sud-Sud-vest de Anjouan, a cărui siluetă este visiblă seara, se compune din mai multe insule si insulite acoperite cu o vegetasie exuberantă, cele mai mari fiind Grande Terre si Pamandzi numită încă Petite Terre sustinută de un recif de corali.

Tips on how to fail exams

Tips on how to fail exams


Orarul organelor

Orarul organelor

Vechii învăţaţi chinezi cunoşteau orarul organelor.
Organismul îşi trimite întreaga energie către anumite părţi ale sale, la un moment dat.
S-a demonstrat ştiinţific că cine nu respectă şi tulbură repetat ritmul interior se îmbolnăveşte mai des şi mai reprede.

Ora 6 
Este momentul trezirii organismului. Chiar dacă încă moţăim, corpul nostru a intrat în priză, s-a apucat de producţia de hormoni. Zahărul din sânge, aminoacizii şi hormonii acţionează la capacitate maximă. La această oră trebuie evitate alcoolul şi nicotina.

Ora 7 
Inima intră în viteza a cincea. Începe producţia de hormoni sexuali. Cine preferă sportul făcut dimineaţa face o greşeală pentru că inima este suprasolicitată, iar rezultatul este acelaşi. La această oră trebuie servit micul dejun, dar înainte este indicat să beţi un pahar cu apă, pentru a ajuta digestia.

Ora 8 
Orgnismul tânjeşte după “combustibil”. Din nefericire este şi ora la care au loc cele mai multe infarcturi şi accidente vasculare cerebrale. Este ora ideală dacă vreţi să vă faceţi o analiză a sângelui. Dacă o amânaţi pentru altă oră, compoziţia sângelui va fi schimbată din cauza stresului.

Ora 9 
Organismul receptează cel mai slab senzaţia de durere, este imun faţă de frică. Chimioterapia şi injecţiile trebuie făcute acum, căci nu vor fi complicaţii, iar datorită toleranţei sporite a organismului, şansele de vindecare cresc.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici