duminică, 26 februarie 2012

Glumite de duminica

Un iepure alerga vesel prin padure, cand, vede un cerb care fuma un trabuc..
- Ce faci, ai innebunit? Intr-o zi frumoasa, in mijlocul naturii, tu te intoxici? Hai cu mine sa alergi, sa-ti oxigenezi plamanii!
- Ai dreptate, spune cerbul, si incepe sa alerge cu iepurele. In timp ce alergau, cei doi vad vulpea, care statea cu nasul in cocaina.
- Hei, spune cerbul, aici in mijlocul naturii ti-ai gasit sa iei cocaina? Hai mai bine sa alergi.
- Ai dreptate, raspunde vulpea, si incepe sa alerge cu iepurele si cerbul. Putin mai incolo, il intilnesc pe lup, cu seringa in mina..
- Hei, in mijlocul naturii, si tu te droghezi? Vino sa alergi cu noi, sa-ti oxigenezi plaminii.
- Da' mai lasati-ma in pace cu ideile voastre, spune lupul, de fiecare data cind iepurele ia extasy, noi incepem sa alergam ca idiotii!! 
***

 O tanara se plange de o slabiciune permanenta resimtita de un an incoace.
 - Serviciul va solicita prea mult? intreaba medicul.
 - Nu! Am un serviciu usor.
 - Atunci va obosesc copiii?
 - Nu, n-am copii.
 - Hmm... Cat de des faceti sex?
 - De trei ori pe zi.
 - Atunci acesta-i motivul oboselii dv. permanente. Va sugerez ca macar duminica sa faceti o pauza.
 - Nu pot, domnule doctor. Duminica vine acasa sotul meu.
***

ADN-ul este influentat de cuvinte

Stiinta si spiritualitate
ADN-ul este influentat de cuvinte 

Cele mai recente cercetari rusesti explica fenomene ca intuitie, clarviziune, vindecari miraculoase spontane, autovindecari, influenta mentalului asupra climei, etc. Grazyna Fosar si Franz Bludorf arata ca ADN-ul poate fi influentat si re-programat prin cuvinte si anumite frecvente. Aceste descoperiri deschid calea unui nou tip de medicina, în care ADN-ul poate fi re-programat folosind cuvintele si anumite frecvente, deci fara a-l sectiona si înlocui anumite gene. Chirurgia genetica are un concurent redutabil! Doar 10 la suta din ADN-ul uman este folosit pentru a fabrica proteine. Doar aceasta mica parte face obiectul cercetarilor occidentale deja cunoscute si popularizate. Restul, de 90 la suta, este considerat "material de balast", adica fara importanta. Cu toate acestea, cercetatorii rusi, convinsi ca natura nu este deloc risipitoare, s-au alaturat unor lingvisti si geneticieni hotarîti sa descopere adevaratul rol al celei mai mari parti din genomul uman. Rezultatele si concluziile acestor cercetari sînt revolutionare!

Conform cercetarilor, ADN-ul uman nu este responsabil doar pentru construirea corpului nostru, ci serveste si ca depozit de informatii si cale de comunicare. Un fel de Internet! Lingvistii rusi au descoperit ca întregul cod genetic, îndeosebi partea de 90 la suta declarata inutila de occidentali, respecta aceleasi reguli folosite în toate limbile umane. Astfel, ei au comparat regulile sintactice (modul în care cuvintele formeaza fraze si propozitii), semantice (studiul întelesurilor într-un anumit limbaj) si cele gramaticale de baza. Au descoperit ca moleculele alcaline din ADN respecta regulile gramaticale obisnuite folosite în toate limbajele umane. Cu alte cuvinte, limbajele umane nu au aparut "la întîmplare", ci sînt rezultatul ADN-ului.

When Grandma Goes To Court / Cand bunica merge la Tribunal

EN:

Bate Brian - Eggshell Carvings / Sculpturi in coajă de ou


EN:
Eggshell Carvings 
by Bate Brian

Using high-speed device called paragraver (something like a dental instrument), Brian Bate creates masterpieces of incredible beauty … from the simple egg. For carving eggshells you really need to have a steady hand and patience to the sea. Brian’s work not only exhibited in exhibitions but also around the world, he has also won several competitions. We present our collection of his incredible work.
Brian started carving in 2005 after buying a high-speed tool. He loved to draw, and while serving in the U.S. Air Force went to art school and a passion for sculpture. After serving in the army, he lost interest in sculpture, but then new interests came on its place.
Brian also loves bonsai. The beauty and elegance of the trees can only appeal to creative people who want to create masterpieces, which will outlive their creators.
Brian used several types of eggs – goose, ostrich, rhea and emu. Goose eggs hatch 28-30 days. Ostrich egg is 15 cm long, 13 inches wide and weighs about 1.4 kg. The average egg rhea has options 130 x 90 mm and weighs up to 600 g (they are almost half of the ostrich eggs).



RO:
Sculpturi in coajă de ou 
de Bate Brian

Utilizand un dispozitiv de mare viteză numit paragraver (ceva de genul un instrument dentar), Brian Bate creează capodopere de o frumusete incredibila ... dintr-un ou simplu. Pentru sculptura coji de ouă este  într-adevăr nevoie de o mână ferma si rabdare multa. Munca lui Brian, nu doar operele expuse în expoziţii locale, dar, de asemenea, in jurul lumii, a fost apreciata si el a castigat, de asemenea, mai multe competiţii. Va prezentam in continuare creatiile lui incredibile.
Brian a inceput sculptura în 2005, după ce a cumparat un instrument de mare viteză. El are o pasiune pentru desen, şi în timp ce servea în Forţele Aeriene SUA a mers la şcoala de artă şi o pasiune pentru sculptură. După ce a servit în armata, el şi-a pierdut interesul în sculptură, dar apoi noi interese i-au luat locul.
Brian iubeşte, de asemenea, bonsaii. Frumuseţea şi eleganţa copacilor poate atrage doar oameni creativi care doresc să realizeze capodopere.
Pentru sculpturile de mai jos Brian a folosit mai multe tipuri de ouă: de gâscă, struţ, pasari rhea şi emu. Ouă de gâscă eclozeaza dupa 28-30 zile. Oul de strut este de 15 cm lungime, 13 cm latime si cantareste aproximativ 1,4 kg. In medie un ou Rhea are dimensiunile de 130 x 90 mm si cantareste pana la 600 g( sunt aproape jumătate din cele de struţ).

Amabilitate tipic britanica!

Amabilitate tipic britanica ! 


Un turist american viziteaza Londra, cand de-odata simte nevoia sa urineze. 

Cauta, cauta si nu gaseste nici o toaleta. Neavand incotro intra intr-o straduta, se apropie de un colt mai intunecat langa un zid mai inalt si incepe sa se deschie la fermoar. Inca inainte de-a incepe sa urineze simte o bataie usoara pe umar. Se intoarce si langa el se afla un politist tipic englez. 
"Scuza-ma domnule" - spune politistul - "interzis a urina in locuri publice". 
Americanul se scuza, ii spune ca nu are incotro, ca nu se poate abtine si nu gaseste WC. 
"Te voi ajuta" - zice politistul - "vino dupa mine". 
Il conduce pe turist spre o portita in zid si-i arata drumul in interior. Turistul intra si ochii aproape ca-i ies din orbite. Se afla intr-o superba gradina, intretinuta, plina de aranjamente cu iarba, flori, tufe si copaci. 
Politistul ii indica unul din copaci si-i spune: "nici o problema, poti sa urinezi aici". 
Americanul urineaza, respira usurat si-l intreaba pe politist: "Spune, asta-i ceea ce se cheama amabilitatea engleza?" 
"Nu" - raspunde politistul - "noi numim asta ambasada franceza"...

Modul cum dormi iti arata personalitatea

Daca vrei sa vezi adevarata personalitate a unei persoane, atunci incearca sa o prinzi dormind intr-un loc confortabil, pentru ca felul in care dormim poate sa dezvaluie lucruri interesante despre personalitatea lor.
Exista 39 de pozitii diferite in care oamenii dorm, pe care si le aleg inconstient. Insa prin autoeducatie, poti sa dormi in anumite pozitii care sa ajute la problemele tale de sanatate: exista pozitii speciale in care cei care sforaie trebuie sa doarma, sau pentru cei cu probleme digestive. 

S-au scris si numeroase carti pe acest subiect, insa cele mai importante si elaborate sunt "The Secret Language of Sleep: A Couple's Guide to the Thirty-Nine Positions" de Evany Thomas si cercetarile profesorului Chris Idzikowski, director al Sleep Assessment and Advisory Service din Marea Britanie. 
Se face diferenta intre felul in care stai cand dormi singur, si felul in care dormi cand esti cu altcineva in pat. Si, mai ales, trebuie sa te gandesti la modul in care dormi cand esti confortabil in propriul pat, sau cand dormi cu o persoana langa care iti permiti sa fii tu insuti, de obicei cu partenerul tau pe termen lung. 
 Idzikowski este cel care a atras atentia si asupra modului in care felul in care dormim ne afecteaza sanatatea. Astfel, daca ai probleme cu digestia, este bine sa dormi pe burta; iar daca dormi in pozitiile starfish si soldier atunci esti predispus sa sforai si sa nu ai un somn linistit.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici