marți, 7 februarie 2012

Bancuri :o)

La banca vine un batranel care cere un credit. Angajatul il intreaba cati ani are... 85 de ani, raspunde senin batranelul. "Stiti, la aceasta varsta aveti nevoie de cineva care sa garanteze ca veti achita imprumutul", ii explica functionarul. "A, nici o problema, vin cu tata!" Blocat, functionarul exclama: "Cu tata? Imposibil! Dar cati ani are?" "110", replica batranul. Haideti, va rog", insista el. "Stiti, avem nevoie de bani pentru nunta bunicului." Din ce in ce mai uimit, angajatul bancii intreaba: "Dar cati ani are bunicul dumneavoastra?" "140", veni raspunsul. "140?", striga functionarul. "Si la varsta asta mai vrea sa se insoare?" La care batranelul raspunse, facand cu ochiul: "Ei, nu prea vrea el, dar il imping parintii".
 ***
BANC 2: O soacra cu trei gineri hotaraste sa-i puna pe toti la incercare.
            In prima zi se arunca in lacul de langa casa. Sare ginerele mare shi o salveaza. Seara, ginerele gaseshte in fata casei un Mertzan pe care era un bilet: "Ce-ai facut, ce primeshti. Semnat: mama soacra."
            A doua zi soacra sare iar in lac shi o salveaza ginerele mijlociu. Seara, ginerele gaseshte in fata casei un Harley Davidson super cu un bilet: "Ce-ai facut, ce primeshti. Semnat: mama soacra."
            A treia zi soacra sare iar in lac shi ginerele mic se gandeshte: "La ala mare i-o dat un Merzan, la ala mijlociu un Harley, mie sigur n-o sa-mi dea nimic. Las-o-n balta!" Seara ginerele mic gaseste un Ferrari in fata casei cu un bilet: "Ce-ai facut, ce primeshti. Semnat: tata socru."
 ***
Logica unui barbat !!
Un tip avea trei iubite, dar nu ştia cu care sã se însoare.
S-a decis sã le punã la încercare şi le-a dat fiecãreia câte 5000 de dolari ca sã vadã cum îi vor cheltui.
Prima se coafeazã, se machiaza, îsi face manichiura, pedichiura, îşi ia rochii şi pantofi, şi-i zice bãrbatului: “Pentru cã te iubesc aşa de mult, am cheltuit toţi banii ca sã fiu frumoasã pentru tine!”
A doua; a cumpãrat crose noi de golf, un CD player, un televizor şi o combinã şi le-a dãruit bãrbatului. "Pentru cã te iubesc aşa de mult. Am cumpãrat aceste cadouri ca sã te simţi tu bine.”
Cea de-a treia investeşte cei 5000 de dolari în actiuni, dubleazã suma, returneaza cei 5000 de dolari barbatului şi reinvesteste restul. "Investesc restul banilor pentru viitorul nostru, pentru ca te iubesc atat de mult." 
S-a gândit el mult, la cum i-au cheltuit femeile banii; şi s-a însurat cu cea care avea sânii mai mari.
 ***
O fata n-a mai trecut prin satul natal de mai bine de 5 ani. Intr-o zi soseste acasa, dar nici n-apuca sa treaca pragul, ca tatal sau se rasteste la ea:
-Unde ai fost tot timpul acesta? De ce nu ne-ai scris, nici macar o carte postala? De ce nu ne-ai sunat niciodata?
Fata incepe sa planga si zice printre lacrimi:
- Tata, eu am devenit prostituata...
- Cum? Pleaca de aici pacatoaso! Esti o rusine pentru familia noastra catolica! Te reneg!
- Cum crezi tu, tata. Eu vreau doar sa-i las mamei aceasta superba blana de nurca si sa va dau carnetul acesta de economii de 50.000  si titlul de proprietate asupra casei pe care tocmai v-am cumparat-o, cu 10 dormitoare, 10 bai si piscina. De asemenea va invit sa petreceti Sarbatorile pe iahtul meu...
Tatal intreaba:
- Ce ziceai ca ai devenit?
Fata incepe din nou sa planga si spune:
- O prostituata, tata...
- O, Doamne, ce m-ai speriat! Am inteles protestanta!... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici