luni, 20 februarie 2012

Karen Eland aduce pictura la un nou nivel 1

Faceti cunostinta cu Karen Eland, o artista care nu pregeta sa experimenteze atunci cand vine vorba de pictura. In acest articol, care va fi format din doua parti, va vom prezenta doua modalitati inedite ce le foloseste pentru a aduce culoare(si miros, ar adauga unii) lucrarilor ei.  
Intr-o zi, Karen Eland a schimbat biscuitele de langa ceasca de cafea, cu o pensula. Totul a inceput in New Orleans, intr-o cafeterie cocheta, denumita Kaldi. Tanara, mare iubitoare de cafea, mergea acolo in fiecare zi pana cand, la un moment dat, i-a venit aceasta idee. Era obisnuita cu picturile in ulei, cu schitele in creion, astfel i-a fost mai usor sa treaca la noua forma de exprimare. A adaugat straturi de espresso pe panza, obtinand diferite tonuri. Apoi, Karen a trebuit sa se mute in Oklahoma, unde s-a retras in Nordaggio’s Coffee. 
Aici au luat nastere toate creatiile pe care le puteti urmari in continuare. Desigur, "Facerea lui Adam" contine doua elemente straine, insa detaliile sunt remarcabile. Gioconda are cafeaua in mana, dar cu greu te mai desprinzi de ea.  Pe deasupra, va imaginati ce miros degaja aceste picturi, tocmai bune de privit si mirosit in diminetile somnoroase...
















  

Pentru mai multe detalii vizitati siteul artistei http://coffee-art.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici