joi, 8 martie 2012

LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR!

LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR!

"Azi uita cine esti si trezeste-te la viata odata cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua si primavara sa-ti fie mai senina ca infinitul. LA MULTI ANI !!!" 

Astazi de 8 Martie va urez sa fiti frumoase, sa fiti iubite, sa primiti flori, sa primiti sarutari si cadouri, sa fiti fericite si sa petreceti, nu doar azi ci in fiecare zi. O primavara superba iar razele soarelui sa va lumineze sufletul, sa va aduca zambetul si va insoteasca orinde veti merge.


Pentru femeia din tine ce indură greutăţi şi poarta pe aripi poveri, dar stie sa îşi păstreze dragostea, fericirea, eleganta si bucuria.
Pentru femeia din tine care zâmbese atunci când ar vrea să ţipe, care cântă atunci când ar vrea să plângă. 

Plâng atunci când sunt fericite şi râd când sunt nervoase.
Pentru femeia din tine ce vizualizeaza si se roaga pentru lucrurile bune în care cred, pana cand acestea devin realitate.
Pentru femeia din tine ce se ridică împotriva nedreptăţii, a foamei, a singuratatii si e impresionant felul in care reusesc sa fie ca niste adevarate mame fata de toate fiintele.
Pentru femeia din tine ce invinge lipsurile, pentru ca cei in nevoie să aibă ceea ce le este necesar.
Pentru femeia din tine ce merge la doctor cu un prieten speriat, care iubesc necondiţionat.
Pentru femeia din tine ce plânge atunci când copiii sau ele insele au succes şi se bucură atunci când prietenii lor primesc premii.
Pentru femeia din tine ce este fericita si induiosata atunci când aud despre o naştere sau o mare iubire. Li se zbate inima si sunt prompte in a-si oferi ajutorul atunci cand un prieten este in impas.
Jelesc la pierderea unui membru al familiei, la un eveniment dureros, totuşi sunt cele mai puternice exact atunci când cred că nu le-a mai rămas deloc putere.
Ele ştiu că o îmbrăţişare şi un sărut pot vindeca o inimă rănită.

Pentru toate femeile, un sincer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici