luni, 7 ianuarie 2013

Boguslaw Sliwinski funny ceramic plates.. Farfuriile amuzante de ceramica marca Boguslaw Sliwinski

EN: Boguslaw Sliwinski funny ceramic plates 


Polish designer Boguslaw Sliwinski has created a new series of plates to encourage people to play with their food, allowing diners to recreate sporting action or different hair styles with their vegetables.

Remember when mama used to tell you to stop playing with your food? The adventures of war games and space travels that you created from your meal meant nothing to her. All she cared about was forcing you to eat that green stuff and would proclaim how good it was for you. But designer Boguslaw Sliwinski recognizes that food and creativity don’t have to be a problem in a young child. His wonderful BS Toy ceramic plates lets a child’s imagination run wild while eating healthy too. Each plate has a simple drawing of a train, a ship, a truck or even a helicopter to allow a child’s meal time to be an enjoyable one.


RO: Farfuriile amuzante de ceramica marca Boguslaw Sliwinski

Designerul polonez Boguslaw Sliwinski a creat o serie de farfurii care incurajeaza oamenii sa se joace cu mancarea, permitandu-le sa recreeze activitati sportive sau sa creeze diferite coafuri cu ajutorul legumelor.

Iti mai amintesti cand mama iti spunea sa nu te mai joci cu mancarea? Nu o interesau defel aventurile create de tine din mancare care iti aminteau de jocurile despre razboi sau despre calatoriile in timp. Tot ce isi dorea ea era sa mananci chestiile alea verzi si iti spunea cat de bune sunt pentru tine. Insa designerul Boguslaw Sliwinski a considerat ca imbinarea mancarii si creativitatii nu trebuie sa fie o problema pentru un copil. Fantasticele sale farfurii din ceramica ingaduie imaginatiei unui copil sa zburde in timp ce mananca sanatos. Fiecare farfurie are un desen simplu cu un tren, o nava, un tir sau chiar si un elicopter care permite ca masa unui copil sa devina un timp foarte placut.

























Source / sursa: http://www.bsliwinski.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici