duminică, 20 mai 2012

Calatorie de groaza

O calatorie de groaza

O poveste adevarata care s-a intamplat intr-un mic oras din Mexic, cu putin timp in urma.

Un tip facea autostopul pe o strada, intr-o noapte neagra si in mijlocul unei furtuni puternice. Trecea timpul si nici o masina pe drum, si furtuna facea sa nu vada 2 pasi in fata lui. 

La un moment dat apare un FORD si se opreste in dreptul lui. Tipu, fara sa analizeze mult situatia, se urca in masina. Numa bine ca dupa ce inchide usa si se uita spre cel de la volan, nu vede pe nimeni.. Fordul se porneste ushor, tipul deja ingrozit statea lipit de scaun.. 

Apare o curba.. tipul incepe sa se roage in gand sa scape cu viata, exact cand intra masina in curba, apare o mana prin geam si roteste volanul. Tipul, deja paralizat de groaza, vede cum de fiecare data cand apare o curba, mana apare prin geam si roteste volanul. La un moment dat, isi face tipul curaj si o tuleshte din masina, alergand catre cel mai apropriat oras. 

Ajunge intr-un bar, si ud si inspaimantat cere 2 pahare de tequila si incepe sa povesteasca experienta teribila prin care a trecut.. toti raman pe ganduri cand isi dau seama ca tipul plange si nu era beat. 

Dupa o juma de ora, alti doi tipi intra in bar, si unul ii zice celuilalt: 
- Hei, Pepe, uite-l pe tampitul care s-a urcat in masina cand noi o impingeam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici