miercuri, 16 mai 2012

Glumele lui Ronald Reagan

Glume facute de presedintele american Ronald Reagan in timpul conferintelor de presa sau interviurilor:

"Este adevarat ca munca nu a ucis pe nimeni. Dar mi-am zis: de ce sa-mi asum un risc?" (22 aprilie 1981)
*

"Am fost recent la Venetia. Trebuie ca primavara a fost foarte vitrega acolo. Toate strazile erau inundate". (24 iulie 1987)
*

"Comunistii au infiintat recent o loterie avind premiul cel mare un milion de dolari. Cistigatorul primeste un dolar anual, timp de un milion de ani". (15 august 1983).
*

"Nu exista decit doua locuri unde comunismul poate reusi: in paradis, de care ei nu au nevoie, si in infern, pe care il au deja". (20 mai 1983)
*

"Un mare lider de intreprindere este ceea ce ar deveni un mic sef de intreprindere daca guvernul l-ar lasa in pace". (9 mai 1984).
*

Raspunsuri la intrebarile jurnalistilor: "Ce ii veti spune ambasadorului Chinei, domnule presedinte?" 
Raspuns: "Hello" (7 aprilie 1981)
*

"Care sint cele patru obstacole in calea dezvoltarii agriculturii sovietice?" 
Raspuns: "Primavara, vara, iarna si toamna". (27 iulie 1987)
*

Catre jurnalisti: "Treaba mea este sa rezolv problemele tarii, iar a dumneavoastra - sa faceti in asa fel incit nimeni sa nu afle nimic despre ceea ce fac eu". (1985)
*

In timp ce facea probele de sunet cerute de tehnicienii unui post de radio, presedintele SUA, Roland Reagan a crezut ca face o gluma „locala" anuntand la microfonul pe care-l stia inchis:
„Dragi compatrioti americani, sunt bucuros sa va anunt ca am semnat un decret astazi prin care vom scoate Rusia din carti pentru totdeauna. Vom incepe bombardamentele in 5 minute."
Mesajul nu a fost emis in eter direct, ci a fost inregistrat pe banda si transmis ulterior. Sfatul medicului, pentru politicieni: cand aveti de-a face cu mass-media si sunt microfoane prin jur, pastrati-va glumele pentru cina din sanul familiei.
*

Ronald Reagan: „Recesiune este atunci când vecinul tău şi-a pierdut locul de muncă, depresiune este atunci când tu ţi-ai pierdut locul de muncă”

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici