miercuri, 13 iunie 2012

Miracol în Biserica Sf. Dimitrie (Sveti Dimitrije) din Skopje, capitala Macedoniei

 Miracol în Biserica Sf. Dimitrie (Sveti Dimitrije) din Skopje, 
capitala Macedoniei 
                           
Frescele din Biserica Sf. Dimitrie (Sveti Dimitrije) si-au schimbat singure aspectul.
Sute de locuitori din capitala macedoneană Skopje au stat la coadă, luni  08.04.2012, în faţa Bisericii Sveti Dimitrije, pentru a vedea icoanele şi frescele care au început să strălucească brusc, aparent fără nicio explicaţie, un fenomen pe care preotul lăcaşului de cult, Dimce Malinov, nu a ezitat să-l califice drept "miracol.

Totul a început în partea centrală a iconostasului. Suprafetele icoanelor care trebuiau sa fie aurii, si care si-au pierdut stralucirea de-a lungul anilor, au inceput sa straluceasca ca si cum ar fi fost proaspat pictate si restaurate.
Acest fenomen se intampla in fata ochilor a sute de oameni care vin sa admire aceasta minune. Iniţial apărea o culoare roşie, sau verde, care se transforma ulterior în auriu. 

                           
Fenomen a mai fost vizibil in Rusia si Capela Sixtină, cu mult timp in urma.

Şeful Bisericii Ortodoxe Macedonene (MPC), arhiepiscopul de Ohrid, Stefan, s-a deplasat personal la Biserica Sveti Dimitrije, care datează din secolul al XVIII-lea, pentru a observa fenomenul la faţa locului. Totuşi, Biserica Ortodoxă Macedoneană a refuzat să comenteze acest fenomen neobişnuit.
Sunt asteptati in urmatoarele zile, experti si oameni de stiinta, sa vina si sa investigheze acest fenomen, pentru a afla cauza. Oamenii care vin sa vada aceasta minune il considera un semn de la Dumnezeu.









Particule ciudate par ca plutesc in aer, dupa cum se vede intr-un video.
Filmarile au fost facute cu un telefon mobil - Samsung Galaxy S2, videoclipul nu a fost editat într-un software de calculator şi a fost încărcat de la telefon, la câteva minute după ce au fost luate imaginile.
Se observa particule ciudate invizibile pentru ochiul uman plutesc în faţa obiectivului.

Daca nu vizualizati filmuletul, apasati aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici