vineri, 6 iulie 2012

:))

În magazinul unui macelar intra un câine, cu o bancnota de $10 si un bilet pe care scria: "10 antricoate de miel, va rog." Amuzat, macelarul ia banii, pune antricoatele într-o punga în gura câinelui si închide repede magazinul. Îl urmareste pe câine si-l vede cum opreste la culoarea verde a semaforului, se asigura în ambele sensuri si traverseaza în statia de autobuz. Câinele verifica lista cu orarul si se aseaza pe banca. Când autobuzul apare, se uita sa verifice numarul autobuzului, apoi se urca. Macelarul îl urmeaza perplex. Dupa un timp, câinele se duce în fata, se lasa pe labele din spate si apasa butonul "stop". Autobuzul opreste, câinele coboara, iar macelarul îl urmeaza afara.Câinele alearga pâna în fata unei case si lasa punga la intrare. Se întoarce pe alee, mai face o cursa, si-ncepe sa latre catre usa. Si latra, si latra... Nici un raspuns. Atunci începe sa sara pe perete, alearga în jurul gradinii, se bate cu capul de geam, sare, si asteapta din nou la usa. În cele din urma, un tip masiv iese înjurând si bombanind câinele. Macelarul, indignat, catre tip: "Ce dracului faci ? Câinele asta e un geniu ! "La care stapânul îi raspunde: "Eee geniu! Este a doua oara saptamâna asta când îsi uita cheia acasa."
---------------------------

Era odata un tip atat de lenes, ca atunci cand a murit prietenii sai i-au pus urmatoarea inscriptie pe mormant: "Aici continua sa se odihneasca..."
---------------------------


Inaintea invoirii, colonelul catre detasamentul sau: -Sa nu intrati in carciumi, sa nu dati buzna la telefoane si mai ales sa nu va incurcati cu femei de sex opus!!!!!
---------------------------

Anii '50. Doi tarani discuta: 
- Ei, Ioane, tu ai lasa sa se imparta pamanturile? 
- Da! 
- Dar casa ti-ai da-o? 
- Da! 
- Dar vaca ti-ai da-o? 
- Da, de ce nu? 
- Dar porcul? 
- Asta nu! 
- Dar de ce? 
- Pentru ca porc am!
---------------------------


Un batranel intra intr-un bar de motociclisti "Stie cineva al cui este dobermanul legat afara? Cel mai fioros tip din bar se ridica si ii spune printre dinti "Este al meu? De ce intrebi?" "Imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste atat de proasta, dar ma tem ca a murit" explica batranul. "Cum? Esti sigur? Cum a murit?" intreaba motociclistul socat. "Se pare ca al meu l-a omorat, imi pare rau" raspunde batranul. "Nu te cred" spune motociclistul neincrezator "Nici un caine nu e mai tare ca Brutus al meu. "Si totusi e adevarat, Gunther al meu l-a omorat." "Da? Ce caine este Gunther asta al tau?" "Un Chihuahua" raspunde batranelul. "Nu se poate ca un amarat de Chihuahua sa-l omoare pe Brutus. Imposibil." "Daca nu ma crezi, vino sa vezi" ii spune batranelul. "Se pare ca a incercat sa-l inghita intreg si a murit inecat."
---------------------------


Intrebare: Care este diferenta intre o musca si o femeie? Raspuns: Musca te sacaie doar vara.
Doi batrani, Andrew si Sunny, stateau intr-un parc pe o banca, hranind porumbei si vorbind despre baseball, ca in fiecare zi. Andrew ii spune lui Sunny "Oare o fi baseball in Rai?" Sunny se gandeste putin si raspunde "Nu stiu, Andrew. Dar hai sa facm o intelegere: Daca eu mor primul, o sa ma intorc sa-ti spun - si daca tu mori primul, te intorci sa-mi spui - daca exista baseball in Rai. "Bat palma si, din nefericire, dupa cateva luni, sarmanul Andrew moare. Intr-o zi, Sunny statea in parc si hranea singur porumbeii cand aude o voce soptind "Sunny... Sunny...."Sunny raspunde "Andrew! Tu esti?" "Da, eu sunt, Sunny," sopteste spiritul lui Andrew. Sunny, uimit inca, il intreaba "Ia spune, exista baseball in Rai?" "Pai" spune Andrew "am o veste buna si una proasta." "Spune-mi vestea buna mai intai" spune Sunny. Andrew spune "Exista baseball in Rai."Sunny spune "Excelent! Si care ar putea fi vestea proasta atunci!? "Andrew ofteaza si sopteste "Joci si tu vinerea asta."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici