duminică, 26 februarie 2012

ADN-ul este influentat de cuvinte

Stiinta si spiritualitate
ADN-ul este influentat de cuvinte 

Cele mai recente cercetari rusesti explica fenomene ca intuitie, clarviziune, vindecari miraculoase spontane, autovindecari, influenta mentalului asupra climei, etc. Grazyna Fosar si Franz Bludorf arata ca ADN-ul poate fi influentat si re-programat prin cuvinte si anumite frecvente. Aceste descoperiri deschid calea unui nou tip de medicina, în care ADN-ul poate fi re-programat folosind cuvintele si anumite frecvente, deci fara a-l sectiona si înlocui anumite gene. Chirurgia genetica are un concurent redutabil! Doar 10 la suta din ADN-ul uman este folosit pentru a fabrica proteine. Doar aceasta mica parte face obiectul cercetarilor occidentale deja cunoscute si popularizate. Restul, de 90 la suta, este considerat "material de balast", adica fara importanta. Cu toate acestea, cercetatorii rusi, convinsi ca natura nu este deloc risipitoare, s-au alaturat unor lingvisti si geneticieni hotarîti sa descopere adevaratul rol al celei mai mari parti din genomul uman. Rezultatele si concluziile acestor cercetari sînt revolutionare!

Conform cercetarilor, ADN-ul uman nu este responsabil doar pentru construirea corpului nostru, ci serveste si ca depozit de informatii si cale de comunicare. Un fel de Internet! Lingvistii rusi au descoperit ca întregul cod genetic, îndeosebi partea de 90 la suta declarata inutila de occidentali, respecta aceleasi reguli folosite în toate limbile umane. Astfel, ei au comparat regulile sintactice (modul în care cuvintele formeaza fraze si propozitii), semantice (studiul întelesurilor într-un anumit limbaj) si cele gramaticale de baza. Au descoperit ca moleculele alcaline din ADN respecta regulile gramaticale obisnuite folosite în toate limbajele umane. Cu alte cuvinte, limbajele umane nu au aparut "la întîmplare", ci sînt rezultatul ADN-ului.

Cuvintele care vindeca

Biofizicianul si biologul rus Piotr Gariaev si colegii sai au explorat si comportamentul vibrational al ADN-ului, adica efectul anumitor frecvente asupra acestuia. Concluzia: cromosomii vii functioneaza exact ca si computere holografice/solitonice folosind radiatia laser generata endogen chiar în interiorul ADN-ului! Cu alte cuvinte, ei au reusit sa moduleze anumite modele vibratorii pe o raza laser cu care au influentat ADN-ul si informatia genetica. Si din moment ce structura ADN-ului este aceeasi cu cea a limbajului uman, se pot folosi cuvinte si propozitii în mod direct pentru a influenta ADN-ul, nefiind nevoie de nici o decodificare. Acest lucru s-a demonstrat experimental! ADN-ul viu (din tesuturi, nu "in vitro") reactioneaza prompt la raze laser modulate prin cuvinte si propozitii, dar chiar si la unde radio, daca se folosesc frecventele corespunzatoare. În acest fel, se explica stiintific de ce afirmatiile, antrenamentul autogen, hipnoza si gîndirea pozitiva pot avea efecte atît de puternice asupra omului. Este deci normal si natural ca ADN-ul sa reactioneze la limbaj.

În timp ce cercetatorii occidentali extrag "chirurgical" anumite gene din lantul ADN si le introduc în alta parte pentru a face experimentari, rusii au lucrat entuziasti la dispozitive care le permit sa influenteze metabolismul celular prin frecvente radio si luminoase corespunzatoare si astfel sa repare anumite defecte genetice. Grupul de cercetatori al lui Gariaev a reusit sa demonstreze ca, folosind aceasta metoda, pot fi reparati cromosomii afectati de razele X. Mai mult, ei au "capturat" modele informationale dintr-un ADN si le-au transmis altuia, în acest fel re-programînd celulele pentru un alt genom. Astfel, au transformat embrioni de broasca în embrioni de salamandra, doar prin transmiterea modelului informational corespunzator! În acest fel, întreaga informatie a fost transmisa fara nici un efect secundar de tipul celor întîlnite în practicile occidentale. Aceasta reprezinta una dintre cele mai mari revolutii în stiinta medicala, care va duce la transformari uluitoare! Rezultatele au fost obtinute doar prin folosirea vibratiilor si a limbajului în locul tehnicilor oarecum "barbare" de chirurgie moleculara. Aceste experimente arata imensul potential al geneticii vibrationale, care are evident o mai mare influenta în formarea organismelor, fata de procesele biochimice ale secventelor alcaline din ADN (partea de doar 10 la suta din total).

Învatatorii spirituali si esoterici cunosteau de mii de ani faptul ca acest corp uman este programabil prin limbaj, sentimente si prin gînd. Acum s-a demonstrat si explicat stiintific acest lucru. Desigur, frecventa folosita trebuie sa fie cea corespunzatoare. Si, de aceea, nu oricine are succes totdeauna sau nu obtine rezultate de aceeasi anvergura. Omul trebuie sa "lucreze" asupra proceselor interioare si sa obtina o anumita maturitate spirituala, pentru a putea stabili o comunicare directa si constienta cu ADN-ul. Cercetatorii rusi lucreaza la un dispozitiv care va asigura succesul, cu conditia folosirii frecventei corecte.

Fiecare face propria revolutie interioara

Un om cu o constiinta spirituala înalta nu are nevoie de nici un fel de dispozitiv! El nu depinde de vreun aparat pentru a-si reprograma ADN-ul. Fiecare dintre noi putem sa realizam aceasta, iar stiinta confirma! Cercetatorii rusi au descoperit ca ADN-ul uman creeaza tipare morfologice în vid si produce asa-numitele "gauri de vierme" magnetice. Acestea sînt echivalentele microscopice ale celebrelor "poduri" Einstein-Rosen, care se gasesc în apropierea gaurilor negre cosmice si care fac legatura între doua puncte foarte îndepartate, un fel de scurtatura. Acestea sînt ca niste tunele, avînd capetele în diverse zone din cosmos prin care informatia poate fi transmisa în afara legilor spatiului si timpului. ADN-ul atrage astfel de informatii din macrocosmos si le transmite constiintei noastre. Este ca un rezonator multiplu, ca un aparat de radio capabil sa receptioneze mai multe posturi diferite, în functie de frecventa pe care acestea emit. Acest proces de hipercomunicare este extrem de eficient într-o stare de relaxare profunda. Stresul, grijile sau un mental hiperactiv obstructioneaza acest proces si informatiile primite sînt distorsionate si inutile. Natura foloseste acest fel de hipercomunicatie de milioane de ani. Omul modern cunoaste doar o mica parte, sub numele de intuitie.

Un exemplu din natura: într-un musuroi de furnici, daca regina este separata spatial de colonie, furnicile continua sa construiasca musuroiul conform planului initial. Daca însa regina este omorîta, întreaga activitate din colonie se opreste. Nici o furnica nu stie ce sa mai faca. Se pare ca regina transmite furnicilor ce si cum sa faca, prin intermediul constiintei de grup, iar furnicile o asculta orbeste, ca si cum nu ar avea constiinta proprie. Omul experimenteaza acest fel de hipercomunicare atunci cînd are o intuitie sau o inspiratie. Timp de mai multe zeci de luni, un barbat de 42 de ani visa noaptea ca este conectat la un sistem de informatii de tip CD-ROM. În acest mod, cunostinte verificabile, din domenii foarte diverse, i-au fost transmise, iar el le verifica dimineata. O adevarata cascada de informatii – ca o enciclopedie! Marea majoritate a lor erau din afara sferei sale personale de cunoastere si atingeau detalii tehnice despre care el nu stia nimic.

Efectul de ADN fantoma

Acest fel de hipercomunicare genereaza efecte spectaculoase, atît în ADN, cît si în fiinta umana. Cercetatorii rusi au iradiat o mostra de ADN cu lumina laser, iar pe ecranul aparatului a aparut modelul de unda care era de asteptat. Atunci cînd ei au scos mostra de ADN, forma de unda nu a disparut, ci a continuat sa existe! Mai multe experimente de acest fel au aratat ca forma de unda este totusi generata de mostra îndepartata, al carei cîmp energetic ramîne. Acest efect a fost numit efectul "ADN fantoma". "Gauri de vierme" microscopice

Se afirma ca energia din afara spatiului si timpului obisnuit continua sa "curga" prin "gaurile de vierme" activate, chiar si dupa ce ADN-ul este îndepartat din experiment. Efectul secundar observat este acela ca si în jurul fiintelor umane capabile de hipercomunicare s-au detectat astfel de cîmpuri electromagnetice inexplicabile. Dispozitive electronice ca CD playere sau similare pot sa înceteze sa functioneze timp de cîteva ore. Pe masura ce cîmpul electromagnetic începe sa dispara, aceste dispozitive revin la o functionare normala. Multi vinedecatori si terapeuti cunosc aceste efecte de mult timp. Cu cît atmosfera este mai încarcata, iar energia este mai mare, cu atît sansele ca aparatul de înregistrat sa se opreasca devin mai mari. Iar butonarea aparatului nu-l va repune în functiune decît dupa cîteva ore, timp în care energia a disparut. În cartea "Vernetzte Intelligenz" (Inteligenta Conectata), Grazyna Gosar si Franz Bludorf explica aceste fenomene foarte clar si precis. Ei citeaza surse care afirma ca, în trecut, umanitatea era conectata foarte strîns, la fel ca si celelalte forme de viata, la constiinta de grup si actiona ca un grup. Însa, pentru a experimenta si modul individual de constiinta, oamenii au trebuit sa uite de hipercomunicare, aproape în totalitate.

Constiinta de grup superioara

În acest moment, la nivel de umanitate, constiinta individuala este relativ stabila si se poate creea o noua forma de constiinta de grup, cu adevarat superioara, în care putem sa avem acces la întreaga informatie, prin intermediul rezonatorului biologic prezent în fiecare celula din corpul nostru – ADN-ul – fara sa fim fortati sau manipulati de la distanta în ceea ce priveste informatia în sine. Ca si în Internet, ADN-ul nostru poate sa transmita propriile informatii în aceasta vasta retea care este VIATA, poate sa primeasca informatii din aceasta retea si poate sa stabileasca contacte directe cu alti participanti din retea.

Vindecarile miraculoase de la distanta, telepatia, clarviziunea, pot fi astfel explicate cu usurinta si în mod natural. Unele animale de casa cunosc dinainte cînd se vor întoarce acasa stapînii lor. Acest lucru poate fi interpretat prin prisma hipercomunicarii si a constiintei de grup. Orice constiinta colectiva nu poate fi folosita la nesfîrsit fara o constiinta individuala. Altfel, ne-am întoarce la o stare primitiva, în care instinctul de turma ar putea fi extrem de usor de manipulat.

Hipercomunicarea în acest moment înseamna ceva cu totul diferit: cercetatorii spun ca, daca oamenii (care dispun de o constiinta individuala) îsi vor regasi accesul la constiinta de grup, vor avea atunci puteri de creatie supraumane cu care vor putea sa modeleze întreaga viata de pe planeta. Cert este ca umanitatea se îndreapta evident spre o astfel de constiinta de grup superioara. Se estimeaza ca 50 la suta dintre copiii care se nasc acum vor avea mari probleme la scoala. Ei sînt cunoscuti sub numele de "copii indigo" datorita aurei lor de aceasta culoare, care indica o înalta constiinta si o puritate exemplara.

În acelasi timp, se nasc din ce în ce mai multi copii cu puteri de clarviziune (conform cartii "Copii indigo din China", de Paul Dong). Acesti copii ne învata pe noi, adultii, ce înseamna constiinta de grup superioara, prin exemplul personal. De exemplu, clima nu poate fi influentata de un singur om, de regula. Însa poate fi influentata de o constiinta de grup – nimic nou pentru triburile care aduc ploaia prin dansurile lor.

Vremea este puternic influentata de frecventele proprii de rezonanta ale Pamîntului, asa-numitele frecvente Schumann. Dar acestea sînt exact aceleasi frecvente care sînt produse în creierul nostru, iar atunci cînd mai multi oameni actioneaza în sincronicitate, la unison, se formeaza un efect similar luminii laser – acela de manifestare "în aceeasi faza". Astfel se explica, în termeni stiintifici, cum se poate influenta vremea!

Cercetatorii constiintei de grup au formulat teoria "Civilizatiei de tip I". O umanitate care a trecut la stadiul constiintei de grup superioare nu ar avea nici probleme de mediu si nici lipsa de energie. Pentru ca ar avea un control natural si firesc asupra tuturor energiilor si proceselor de pe întreaga planeta. Aceasta include si un control asupra eventualelor catastrofe! O "Civilizatie de tipul II" ar putea avea control asupra energiilor din întreaga ei galaxie.

Constiinta de grup superioara creeaza ordine

Si acum, o adevarata "bomba": atunci cînd un numar foarte mare de oameni se concentreaza asupra unui acelasi scop (de exemplu un meci de fotbal, sarbatoarea Craciunului sau alte evenimente similare ca anvergura), s-a demonstrat experimental ca generatoarele de numere aleatoare încep sa ofere numere ordonate, în loc de numere aleatoare. Cu alte cuvinte, o constiinta de grup superioara (ordonata) creeaza ordine în întreg mediul!

Experimente din mediul universitar au demonstrat ca lumea fizica si lumea mentala sînt conectate si interdependente! Pentru mai multe detalii asupra rezultatelor proiectului, vizitati http://noosphere.princeton.edu/fristwall2.html.

ADN-ul este acum privit si ca un superconductor organic ce functioneaza la temperatura normala a corpului, spre deosebire de superconductoarele artificiale care necesita temperaturi foarte joase, între -200 si -400°C. Toate superconductoarele sînt capabile sa stocheze lumina, si deci, informatie. Si în acest mod se poate explica cum de ADN-ul poate stoca si transmite informatie atît de bine.

În ceea ce priveste asa-numitele "gauri de vierme" (wormhole), acestea sînt, în mod normal, foarte instabile si dispar în numai o fractiune de secunda. În anumite conditii, astfel de "gauri de vierme" se pot organiza de la sine, formînd zone de vid, în care, de exemplu, gravitatia se poate transforma în electricitate. Astfel de zone de vid sînt ca niste mingii radiante de gaz ionizat care dispun de o energie imensa.

Puterea constiintei

Exista anumite zone din Rusia unde astfel de mingii radiante apar foarte des. Rusii au început programe masive de cercetare care au condus la cîteva concluzii uimitoare. Foarte multi oameni cunosc aceste zone de vid sub forma unor mingii stralucitoare care apar pe cer. Privesc atent la ele si se întreaba ce ar putea fi.

Odata am gîndit: "Salut! Daca sînteti OZN-uri, zburati în triunghi". Si, dintr-o data, sferele au format un triunghi. Cu alta ocazie, le-am spus ca sa accelereze de la zero la viteza infinita, si asa au facut. Evident, am crezut ca sînt OZN-uri. Prietenoase, din moment ce au facut ce le-am rugat eu, ca sa-mi faca pe plac. Acum, rusii au gasit în acele zone, unde apar sferele luminoase, ca aceste mingii pot fi ghidate prin gînd. Pentru ca s-au detectat frecvente foarte joase în jurul acestor sfere, frecvente similare cu cele produse de creierul nostru. Din cauza acestei similitudini, sferele reactioneaza la gîndurile noastre! Trebuie sa va avertizez ca nu este o idee prea buna sa sari pe una dintre aceste mingi, care este asezata pe sol. Pentru ca energia pe care o detine este asa de mare încît ar putea sa provoace mutatii genetice... Sau ar putea sa nu fie asa de mare! Pentru ca, spre exemplu, se stie ca multi învatatori spirituali produc astfel de sfere vizibile de energie atunci cînd se afla în stari adînci de meditatie, declansînd astfel stari placute si înaltatoare spiritual.

Este deja celebru cazul unui învatator spiritual, care medita pe scaunul lui, iar cînd cineva a vrut sa-l fotografieze, în poza nu se vedea decît un nor alb-stralucitor, ca o ceata. Pur si simplu, acest fel de fenomene trebuie sa fie în legatura cu gravitatia si anti-gravitatia, cu acele "gauri de vierme" care sînt stabilizate prin gînd, si cu hipercomunicatia, adica o legatura cu energii din afara structurii noastre spatio-temporale obisnuite. Generatiile anterioare, care au avut astfel de experiente de contact prin hipercomunicare si sfere luminoase, le numeau experiente cu îngeri. Desi multe din aceste interactiuni se crede ca au fost doar transferuri de energie spirituala dinspre acele sfere înspre om, asta nu înseamna ca nu exista îngeri!

Stiinta oficiala cunoaste deja zone de pe aceasta planeta cu anomalie gravitationala (care contribuie la formarea unor astfel de sfere luminoase de vid). Pîna acum, devierea gravitationala era de sub 1 la suta din valoarea totala a cîmpului. Recent, s-au descoperit alte zone care au o anomalie gravitationala de 3-4 la suta. Unul dintre aceste locuri este Rocca di Papa, la sud de Roma (pentru localizarea exacta, consultati cartea "Vernetzte Intelligenz"). Acolo, diverse obiecte de felurite forme, de la sfere pîna la autobuze (da, nu este greseala tipografica), se înalta spre cer. (Remus Tanase, presedinte al Asociatiei Nationale de Terapii Complementare din România – ANATECOR)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici