miercuri, 22 februarie 2012

Arta lui însala privirea..

Picturi murale 3D pe peretii unor cladiri
 ale artistului John Pugh.
John Pugh
Strada Principala, Los Gatos, California. Chiar si femeia care priveste în interiorul ruinei face parte din pictura.

  Taylor Hall, Universitatea de Stat din California, Chico, California. Coloanele în stil doric sunt doar din vopsea.

Honolulu, Hawaii. Aceasta pictura murala a necesitat doua luni de planificare în birou si înca 6 luni de executie cu ajutorul altor 11 artisti. Personajele sunt Regina Liliuokalani, ultimul monarh al insulelor Hawaii si Duke Kahanamoku, parintele surfingului. 

 Aceasta pictura murala din cafeneaua "Însala Privirea" (Trompe L'oeil), San Jose, California, este intitulata "Arta care imita Viata care imita Arta care imita Viata". Clienta de la masa nu va pleca la ora închiderii (greu de crezut, dar este un personaj pictat). 
O plângere a fost depusă odata la managerul de la Cafe trompe l'oeil de către un bărbat(patronul altui restaurant) pe motiv ca a încercat in mod ineficient să se introducă domnisoarei care credea el ca este patroana locatiei si a primit "tratamentul silentios". El nu era conştient că femeia cu care a incercat sa vorbeasca era o iluzie deoarece era pictata.

“Golf într-o sticla”, Santa Cruz, California. Trecatorul este parte a picturii.

 Pare un loc numai bun ca sa-ti odihnesti picioarele obosite, situat în fata la Sarasota County Health Center, Florida.

Twenty-nine Palms, California. Taurul "Valentine" si un vultur rabdator asteapta trezirea artistului (din nou - toti fac parte din pictura)!

"Încetinind ca sa arunce o privire" în Winslow, Arizona. Inclusa, desigur, este “o fata într-un Ford încetinind ca sa arunce o privire spre mine“, reflectata în geamul cladirii.

 












Martorii care erau prezenti in localul Secret Garden unde se afla picturile lui John Pugh au raportat in trei ocazii separate, cazuri în care angajatii localurilor au varsat din neatenţie pahare de vin sau bere, ca urmare a încercarii de a pune sticla sau cana pe o nisa sau un raft iluzoriu pictat de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici