miercuri, 8 februarie 2012

APA (ATL) in calendarul aztec

 APA (ATL)

Nativul APA este o persoana sensibila, foarte bine dotata intelectual, imaginativa si creatoare. Se plaseaza in general in expectativa, caci e prea timid pentru a lua initiativa. Foarte contradictoriu, adeseori poate deruta pe cei ce cred ca-l cunosc; e bine de stiut insa ca dincolo de rezerva sa din societate e foarte complexat si prea putin increzator in fortele proprii.

Prietenii pot conta pe deplin pe APA, caci nu-i va dezamagi niciodata. In plus, e mult mai transparent pentru ei, decat fata de ceilalti.

Puternic atras de trecut, dorind adesea sa se fi nascut cu cateva sute de ani mai devreme, realitatea nu-i ofera in general experiente prea placute si el se simte intr-un permanent disconfort, sau chiar amenintat direct, acolo unde altii nu vad nicio primejdie. E foarte sentimental si are o dorinta ardenta de a se simti protejat, intr-o ambianta foarte intima.

ESENTA: Apa este un element foarte mobil, instabil, care poate semnifica in plan uman fantezia, vioiciunea spiritului, fecunditatea ideilor.
CULOARE: Cea mai potrivita culoare pentru un nativ APA este bleu argintiu, caci exprima cel mai bine tandretea ce ii este atat de caracteristica.
CHEILE VIETII: Tandretea, transparenta
COMPATIBILITATE
- pentru femei: Casa, Floarea, Iepurele, Sarpele si Vulturul. A se evita: Jaguarul, Maimuta, Soparla, Trestia si Uliu
- pentru barbati: Casa, Crocodilul, Maimuta, soparla. A se evita: Vantul

Activitatile prelungite il obosesc, caci nu se poate concentra prea mult timp asupra unui singur lucru. Pentru a ajunge la o situatie cat de cat stabila, trebuie sa-si supravegheze cu atentie fantezia, ce-l poate conduce altfel catre mari utopii ruinatoare. Felul sau amabil de a se comporta fata de ceilalti, precum si simtul umorului de care dispune din plin il pot promova in relatiile sociale, in pofida relativei sale izolari.

IN DRAGOSTE are nevoie de protectie si de un raspuns pe masura la dovezile sale de iubire si de tandrete. Timiditatea sa poate fi derutanta pentru partener si-l poate insela asupra adevaratelor sale sentimente. E necesar sa i se castige increderea acestei fiinte dotate si sensibile si sa i se ofere un umar puternic de care sa se sprijine.

Celebritati nascute in zodia apa:
- Madonna - August 16, 1958 
- Robbie Williams - 13 Februarie, 1974 
- Julia Roberts - 28 Octombrie, 1967 
- Jennifer Lopez - 24 Iulie, 197 
- Christina Aguilera - 18 Decembrie 1980 
- Terrence Howard - 11 Martie 1969 
- Beyonce Knowles - 4 Septembrie 1981 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici