miercuri, 8 februarie 2012

CAINE (IZCUINTLI) in calendarul aztec

CAINE (IZCUINTLI)

CAINELE este o fire practica, foarte terestru si care nu asteapta nimic de la altii, croindu-si singur drumul in viata. Inteligent, dispunand de o buna intuitie, e foarte competent in profesia pe care o practica si adesea se lasa acaparat de ea in dauna altor activitati.

Rareori greseste si niciodata nu cade de doua ori in aceeasi greseala. Daca se intampla totusi acest lucru, ii vine foarte greu sa recunoasca faptul de a nu fi infailibil.

Transparent in comportamentul cotidian, amabil cu anturajul sau, e in acelasi timp extrem de atent pentru ca prestigiul sau sa nu fie stirbit. Nu crede in minuni, se bazeaza in tot ce intreprinde pe forte proprii si se apropie de oamenii pe care-i simte necomplexati si avand vederi limpezi.

ESENTA: Se spune despre caine ca este cel mai credincios prieten dintre toti - si adesea foarte capabil in situatiile grele
CULOARE: Turcoaz - culoarea loialitatii
CHEILE VIETII: Loialitate, simt practic, ingeniozitate
COMPATIBILITATE CU
- pentru femei: Cainele, Cutremurul, Floarea, Trestia. A se evita: Cerbul, Vulturul
- pentru barbati: Casa, Cainele, Cutremurul. A se evita: Craniul, Iarba, Maimuta, Trestia

Este corect in tot ce face, are un gust elevat in vestimentatie si in decoratiuni, dar nu da dovada de prea multa fantezie in cadrul vietii sale de zi cu zi. El este ca un pendul ce oscileaza ritmic intre camin si locul de munca. Acesta este de fapt idealul sau - anume o existenta decenta, calma si nimic mai mult.

IN DRAGOSTE are multe preocupari colaterale, legate mai ales de serviciu sau, si de aceea va fi de multe ori greu de inteles. In rest, este fidel si deschis catre partenerul sau. Detesta complicatiile.

Celebritati nascute in Zodia Caine:
- Steven Spielberg - 18 Decembrie, 1946
- Eddy Murphy - Aprilie 3, 1961
- Pamela Anderson - Iulie 1, 1967
- Paris Hilton - februarie 17, 1981
- Lance Armstrong - 18 Septembrie, 1971
- Micky Rourke - 16 Septembrie 1956
- Kevin Bacon - 8 Iulie 1958
- Lucy Liu - 2 Decembrie 1968
- Mariah Carey; 27 Martie 1970

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici