miercuri, 8 februarie 2012

JAGUARUL (OCELOTL) in calendarul aztec

JAGUARUL (OCELOTL)

Nativul acestui semn se caracterizeaza prin dinamism, curaj si impulsivitate, trasaturi care-l imping catre o permanenta agitatie. Spre deosebire de iepure, JAGUARUL se poate controla, astfel incat sa ajunga la rezultatele dorite.

Calitatea sa cea mai de seama, care-l individualizeaza in cadrul unei colectivitati si-l face iubit, este felul sau foarte degajat, natural de a se impune in societate si in general in tot ce intreprinde. Aceste actiuni sunt cu siguranta foarte numeroase, nu insa si profunde.

Este, din acest punct de vedere, superficial si esenta lucrurilor ii scapa sistematic. Inconjurat de suporteri, JAGUARUL poate deveni uneori foarte egoist si chiar dispretuitor in atitudinea sa fata de ei.

Tenace si avand multe initiative la activ, el prinde repede gustul puterii si va face adeseori o figura buna ca lider. Viata sa este foarte interesanta, plina de neprevazut, reusind sa-si atinga scopurile fixate; acestea variaza de la o epoca la alta, nefacandu-si probleme prea mari pentru viitor si neavand resentimente fata de trecut; ceea ce-l intereseaza e doar clipa prezenta.

ESENTA: Jaguarul este un animal superb, foarte curajos, dezinvolt, imprevizibil si niciodata in repaus.
CULOARE: Culoarea acestui semn este cea care simbolizeaza actiunea, curajul si pionieratul in orice domeniu - anume rosul
CHEILE VIETII: Dezinvoltura, curaj, imprevizibilitate, dinamism
COMPATIBILITATE
- pentru femei: Casa, Crocodilul, Iepurele, Maimuta, Trestia, Vulturul. Nu sunt contraindicatii pentru nici un semn
- pentru barbati: Iarba, Trestia; A se evita: Cerbul, Vulturul

Are o mare inclinatie catre studiu si doreste sa fie informat corect despre diversele subiecte care-l intereseaza. Nu suporta sa fie ingradit, la propriu sau la figurat.
IN DRAGOSTE, deosebit de senzual, este foarte impulsiv, generos, pasionat si degajat, toate aceste trasaturi alcatuind un cocktail exploziv. Iubirile sale se vor caracteriza prin orice, numai prin echilibru, nu. Ca experienta insa pentru partener, o relatie cu el va fi extrem de interesanta.
Celebritati nascute in zodia jaguar:
 -Orlando Bloom - 13 Ianuarie, 1977 
- Arnold Schwarzenegger - 30 Iulie 1947 
- Matt LeBlanc - 25 Iulie - 1967 
- Ashlee Simpson - 3 Octombrie 1984 
- Antonio Banderas - 10 August, 1960 
- Harvey Keitel - 13 Mai 1939

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici