miercuri, 8 februarie 2012

CASA (CALLI) in calendarul aztec

CASA (CALLI)

Cel nascut sub acest semn e cultivat si muncitor, incercand sa-si valorifice la maximum calitatile pentru a obtine rezultate pe masura. Are simtul exactitatii si al ordinii si acest lucru il va ajuta mult in viata.

Nu e un optimist, in mare parte avand de altfel dreptate, caci nu s-a nascut norocos, iar prima parte a existentei sale (adolescenta si tineretea) e in general nefericita. Fortele sale nu sunt mari, dar e bine dotat (intelectual, indeosebi) si se organizeaza eficient.

Are un spirit cercetator, analitic si e un polemist redutabil, sclipitor adesea, dand dovada de o logica perfecta si de o buna pregatire a subiectelor. Devine nu de putine ori vorbaret si foarte sociabil, fara a agrea, insa, grupurile mari ori o convietuire mai indelungata in mijlocul unei comunitati boeme. 

Marile sale dorinte si le implineste in mijlocul familiei, unde va avea o existenta fericita datorita talentului lui deosebit de a o forma si de a o mentine apoi. El oscileaza de-a lungul anilor intre pragmatism si romantism - primul provenind din necesitate, al doilea din inclinatiile sale naturale; va reusi in cele din urma sa le concilieze in mod firesc.

ESENTA: Casa este mediul in care gasim adapost, siguranta, intimitate si unde murim planuri generoase pentru viitor
CULOARE: Rosu - pentru actiune, albastru - pentru meditatie
CHEILE VIETII: Cauta mereu intimitate, siguranta si sa-si realizeze proiectele
COMPATIBILITATE
- pentru femei: Cainele, Craniul, Crocodilul, Ploaia, Vantul. A se evita: Floarea, Soparla, Uliul
- pentru barbati: Cerbul, Crocodilul, Floarea, Jaguarul, Ploaia, Sarpele, Soparla, Uliul; A se evita: Cainele, Vantul, Trestia

In general calm, retinut (desi cu o sensibilitate bogata, reuseste sa se stapaneasca de la excese asociale), are uneori izbucniri de manie, atunci cand se simte nedreptatit in mod flagrant.

IN DRAGOSTE: Conceptiile sale morale riguroase ii pot provoca procese de constiinta, atunci cand vin in conflict cu eventuale aventuri. De regula e foarte multumit cu o viata armonioasa de familie.

Celebritati nascute in Zodia casa:
- George Clooney - 6 Mai, 1961 
- Jack Nicholson - 22 Aprilie 1937 
- Bruce Willis - 19 Martir, 1955 
- Drew Barrymore - 22 Februarie, 1975 
- Rod Stewart - 10 Ianuarie, 1945 
- Penelope Cruz - 28 Aprilie 1974 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici