luni, 20 februarie 2012

Atentie :)

Un vanator intra intr-un magazin de profil.
  - Pantaloni de camuflaj aveti?
 - Avem, dar nu-i gasim!
***

De pe o stâncă înaltă cad jos doi alpinisti - un  optimist si un pesimist.
Pesimistul: - Eu cad !
Optimistul: - Eu zbor !
***

Doi alpinisti sus pe munte. Unul aluneca în crapatura unui ghetar cu capul în jos,  celalalt se apleaca pe gura crapaturii după el si strigă:
- Te-ai ranit?
- Nuuuu! aude el.
- Cum asa?
- Sunt înca în cădereeeeeee!...
***

Un alpinist cazut în crapatura unui ghetar este  gasit de o trupa de la crucea rosie si salvamont.
 Astia striga de sus:
 - Crucea rosie si salvamontul sunt aici!
 Iar alpinistul din prapastie:
 - Nu donez nimic!...
***

Karen Eland aduce pictura la un nou nivel 2

Karen Eland este americanca ce a gasit moduri interesante de a picta. Dupa cum ati vazut in prima parte, a inceput sa picteze cu cafea, iar dupa 14 ani s-a hotarat sa incerce berea ca material artistic.
Karen creaza portrete, postere si alte scenarii pictand cu diferite tipuri de bere, in functie de subiectul ales. Ne explica: "M-am concentrat sa creez picturi cu bere pentru fanii insetati de arta."
Afirma ca pictura cu bere este destul de simpla si foarte asemanatoare cu pictura cu cafea. 

Karen Eland aduce pictura la un nou nivel 1

Faceti cunostinta cu Karen Eland, o artista care nu pregeta sa experimenteze atunci cand vine vorba de pictura. In acest articol, care va fi format din doua parti, va vom prezenta doua modalitati inedite ce le foloseste pentru a aduce culoare(si miros, ar adauga unii) lucrarilor ei.  
Intr-o zi, Karen Eland a schimbat biscuitele de langa ceasca de cafea, cu o pensula. Totul a inceput in New Orleans, intr-o cafeterie cocheta, denumita Kaldi. Tanara, mare iubitoare de cafea, mergea acolo in fiecare zi pana cand, la un moment dat, i-a venit aceasta idee. Era obisnuita cu picturile in ulei, cu schitele in creion, astfel i-a fost mai usor sa treaca la noua forma de exprimare. A adaugat straturi de espresso pe panza, obtinand diferite tonuri. Apoi, Karen a trebuit sa se mute in Oklahoma, unde s-a retras in Nordaggio’s Coffee. 

Topul prostiei (adevarate)

LOCUL 5 
   Un tip dă o spargere la un magazin. După ce a luat toti banii, hoţul a văzut o sticla de Scotch pe un raft si i-a cerut vanzatorului s-o bage si pe aceasta in punga. Vanzatorul a refuzat, motivand ca nu crede ca hotul are varsta legala pentru a-i putea da alcool. Hotul a insistat ca are varsta, insa vanzatorul a replicat ca de fiecare data ca nu-l crede fara dovezi. Drept urmare hotul a scos permisul auto si i l-a aratat vanzatorului pentru a-si dovedi varsta. Tipul a studiat bine actul, dupa care a recunoscut ca nu are dreptate si i-a dat hotului sticla. Dupa ce hotul a parasit magazinul, vanzatorul a sunat la politie si le-a dat acestora numele si adresa din permis. Hotul a fost arestat dupa doua ore.

Parinti cu imaginatie/ Parents with imagination

Parinti cu imaginatie
Parents with imagination

Surf-bebe/ Surf-baby
Bebelu visator / Dreaming baby

Codexul Rohonczi

O carte veche de 1.000 de ani,
păstrată la Budapesta,
răstoarnă toate teoriile istorice
despre cultura strămoşilor noştri.


Dacii scriau de la dreapta la stânga, iar citirea se făcea de jos în sus. De la daci nu au rămas izvoare scrise. Prea puţine se ştiau despre locuitorii zonei carpato-dunărene, după retragerea romanilor. 

O carte veche de aproape 1.000 de ani, păstrată la Budapesta, răstoarnă teoriile istoricilor. Manuscrisul cuprinde primele documente scrise în această perioadă istorică. A fost scrisă cu caractere dacice, de la dreapta la stânga, şi se citeşte de jos în sus. Vorbeşte despre despre vlahi şi regatul lor. 

Mulţi au încercat să descifreze Codexul Rohonczi, dar n-au putut. Arheologul Viorica Enachiuc a tradus, în premieră, filele misteriosului manuscris.


Dăruită de un grof
În 1982, Viorica Enachiuc a aflat dintr-o revistă publicată în Ungaria de existenţa în arhivele Academiei Ungare a Codexului Rohonczi. Se spunea că e redactat într-o limbă necunoscută. 

A facut rost de o copie. Timp de 20 de ani, a muncit ca să-i descifreze tainele.
Manuscrisul se afla în Arhivele Academiei de Ştiinţe a Republicii Ungaria. E o carte legată în piele. A fost păstrată în localitatea Rohonczi până în anul 1907. Groful Batthyany Gusytav a dăruit-o Academiei de Ştiinţe a Ungariei, în 1838. 
Nu se ştie prin câte mâini a trecut de-a lungul secolelor.

Cum sa suni la Politie cand esti batran

Georges PHILLIPS, un barbat de o anumita varsta traia in VANCOUVER, cand se pregatea de culcare sotia ii spune ca a lasat lumina aprinsa in curte. 

Georges cand s-a dus s-o stinga a vazut ca hotii ii furau din curte si din gradina.

Suna repede la Politie si este intrebat daca hotii au intrat in casa si l-au atacat.
''Nu, raspunde el, dar continua sa-mi fure din curte si din gradina. ''

Operatorul ii raspunde: '' Ne pare rau dar toate masinile de patrulare sunt pe teren. Incuiati-va in casa si vom trimite pe cineva cand se intoarce la sediu'' 

Georges spune : "O.K " si inchide. A stat el putin vreme de 30 secunde si suna din nou la Politie: Buna seara, tocmai v-am sunat inainte sa va spun de hotii din curte... Nu va mai faceti griji si nu mai trimieti pe nimeni sa verifice. Tocmai i-am impuscat'' si inchide telefonul.

In urmatoarele 5 minute, 6 masini de Politie, o echipa de tragatori de elita, un elicopter, 2 camioane de Pompieri, o Salvare si Seful Politiei locale erau la fata locului, reusind sa prinda hotii in flagrant delict.

Un politist ii spune: "Credeam ca i-ati impuscat ..."

La care Georges raspunde: "Si eu care credeam ca nu aveti pe nimeni disponibil"...

Intamplare adevarata ...

..si atunci a inceput cearta!

Nevasta-mea statea linga mine pe canapea, in timp ce eu zappam canalele.
M-a intrebat: "Ce mai e pe televizor?"
I-am raspuns: "Praf"...

...si atunci a inceput cearta!

-----------------------------------------

Nevasta-mea tot incerca sa-mi sugereze ce-si doreste pentru urmatoarea aniversare.
Mi-a spus: "vreau ceva stralucitor, ce ajunge de la 0 la 100 in trei secunde."
I-am daruit un cintar ...

...si atunci a inceput cearta!

-----------------------------------------

Cind am ajuns aseara acasa, nevasta-mea mi-a cerut sa o duc intr-un loc scump.
Am dus-o la o benzinarie...

...si atunci a inceput cearta!

Cum ar fi sa traiesti intr-un peisaj de Dali?

Un loc unic pe Terra - 
dealurile multicolore din Yunnan

Autor: Adrian Nicolae

 In sudul Chinei, in provincia Yunnan, la granita acestei tari cu Vietnamul, se afla un loc cum putini si-ar putea imagina ca exista. Pare rupt din povesti sau, mai degraba, din panzele unui pictor indragostit de prea multe culori, un fenomen unic pe Terra de care localnicii si oficialii de la Beijing nici nu par sa fie constienti, dovada fiind faptul ca zona nu a fost inclusa in circuitele turistice iar oamenii isi duc viata linistita la fel ca acum cel putin un secol....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici