vineri, 9 martie 2012

Reflectii amuzante

Reflectii amuzante

Sotul meu este arheolog… Cu cat imbatranesc, cu atat il interesez mai mult.
Agatha Christie
*

Nu mai astept nimic de la ea… Sunt deja satul.
Yvan Audouard
*

In casatorie este ca la restaurant: Suferim cand ne uitam ce este in farfuria vecinului.
Sacha Guitry
*

Daca femeia voastra este frumoasa, nu i-o spuneti, pentru ca o stie deja; spuneti-i ca este inteligenta, pentru ca asta spera.
Francis de Croisset
*

Daca vreti ca o femeie sa va placa, spuneti-i lucruri pe care nu v-ar place ca un alt barbat sa i le spuna nevestei voastre.
Jules Bernard
*

In tara mutilor, orbii sunt surzi.
Louis Scutenaire
*

Un intelectual este un tip care nu se simte bine decat atunci cand nu este inteles.
Pierre Perret
*

Din 20 de persoane care vorbesc despre noi, 19 ne vorbesc de rau, iar a 20-a, care ne vorbeste de bine, o face rau.
Rivarol
*

Zodiile in raport cu Divinitatea

Cum a creat Dumnezeu cele 12 zodii


Se spune ca intr-o dimineata, Dumnezeu si-a privit cei 12 copii si, dorind sa-i inzestreze cu vointa omeneasca le-a spus: "Fiecare dintre voi are o scanteie din Mine si toti 12 laolalta sunteti Unul".
Si fiecare zodie si-a primit, ca pe un dar divin, trasaturile definitorii:


Tie Berbecule, iti harazesc prima mea samanta pe care o poti sadi cu onoare. Pentru fiecare samanta care va rodi, inca un milion va rodi in mana ta. Tu nu vei avea timp sa vezi crescand nici una dintre acestea pentru ca tot ce insamantezi va rodi cu prisosinta. Tu vei fi primul care va sadi in mintea umana Ideea Mea. Dar nu este datoria ta sa hranesti Ideea. Viata ta este actiune si sigurul tau scop este sa-l faci constient pe om de Creatia Mea. Celui care isi indeplineste menirea ii daruiesc virtutea respectului de sine?. Tacut, Berbecul a pasit spre locul sau.

Berbecul a fost investit cu energia inceputului. El are idei fulgeratoare - de multe ori geniale - si doreste sa realizeze mai multe proiecte simultan, dar nu ii este caracteristica finalizarea lor. Berbecul este prima zodie la care se trezeste constiinta de sine (el simte ca exista).

.. perfecta precum o picatura de ploaie!

.. perfecta precum o picatura de ploaie!

Daca  mai exista vreun dubiu.. 
Natura se dovedeste inca o data un spectacol mai presus de cuvinte, daca e lasata sa isi vada de cursul firesc, mereu proaspata si dincolo de orice imaginatie. Fotografiile ce urmeaza mi-au lasat senzatia unui dans descult in orele primilor stropi de roua si au adus cu ele dorul unui rasarit. Cine subscrie? :-)
Pozele picaturilor de ploaie au fost filmate cu o camera speciala, digitala. Imaginile au fost luate imediat dupa ploaie.
Mugurii si picaturile imi amintesc de martisoarele naturii, asa ca, in ton cu fotografiile, va urez o primavara perfecta precum o picatura de ploaie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici