vineri, 6 iulie 2012

:))

În magazinul unui macelar intra un câine, cu o bancnota de $10 si un bilet pe care scria: "10 antricoate de miel, va rog." Amuzat, macelarul ia banii, pune antricoatele într-o punga în gura câinelui si închide repede magazinul. Îl urmareste pe câine si-l vede cum opreste la culoarea verde a semaforului, se asigura în ambele sensuri si traverseaza în statia de autobuz. Câinele verifica lista cu orarul si se aseaza pe banca. Când autobuzul apare, se uita sa verifice numarul autobuzului, apoi se urca. Macelarul îl urmeaza perplex. Dupa un timp, câinele se duce în fata, se lasa pe labele din spate si apasa butonul "stop". Autobuzul opreste, câinele coboara, iar macelarul îl urmeaza afara.Câinele alearga pâna în fata unei case si lasa punga la intrare. Se întoarce pe alee, mai face o cursa, si-ncepe sa latre catre usa. Si latra, si latra... Nici un raspuns. Atunci începe sa sara pe perete, alearga în jurul gradinii, se bate cu capul de geam, sare, si asteapta din nou la usa. În cele din urma, un tip masiv iese înjurând si bombanind câinele. Macelarul, indignat, catre tip: "Ce dracului faci ? Câinele asta e un geniu ! "La care stapânul îi raspunde: "Eee geniu! Este a doua oara saptamâna asta când îsi uita cheia acasa."
---------------------------

Era odata un tip atat de lenes, ca atunci cand a murit prietenii sai i-au pus urmatoarea inscriptie pe mormant: "Aici continua sa se odihneasca..."
---------------------------


Inaintea invoirii, colonelul catre detasamentul sau: -Sa nu intrati in carciumi, sa nu dati buzna la telefoane si mai ales sa nu va incurcati cu femei de sex opus!!!!!
---------------------------

Anii '50. Doi tarani discuta: 
- Ei, Ioane, tu ai lasa sa se imparta pamanturile? 
- Da! 
- Dar casa ti-ai da-o? 
- Da! 
- Dar vaca ti-ai da-o? 
- Da, de ce nu? 
- Dar porcul? 
- Asta nu! 
- Dar de ce? 
- Pentru ca porc am!
---------------------------
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici