miercuri, 30 mai 2012

Proces-verbal de Tudor Musatescu

Proces-verbal 

Subsemnatul, Vasile G. Piscan, de profesiune fără, domiciliat în Câmpulung, jud. Muscel, strada Fraţii Goleşti nr. 112 că acum stau la cumnatu-meu de când am fost destrus de cutremur, căzându-mi tavanul în cap atât mie cât şi întregii familii, - declar următoarele cu privire la ceea ce ştiu eu despre bătaia ce a avut loc între nea Gheorghe Dirivişi, cârciumar din localitate domiciliat în cârciuma sa proprie (odăiţili din dos) şi domnul Petre Sfetcu de profesie dat afară de la primărie, unde nu ştiu ce-a fost dar ştiu că era domiciliat mai mult prin cârciumi, iar acum cu ora închiderii, nu mai ştiu pe unde(…). Eu subsemnatul fiind martor la această bătaie că eram chiar acolo şi chiar am fost lovit cu colivia în ochi după cum poate spune şi canarul care se afla în acea colivie fiind şi el rănit cu un sifon în cap, declar următoarele cu privire la această bătaie jurând că nu minţ şi că nu sunt rudă cu nici una din părţi.
Pe la orele opt seara mă aflam în cârciuma domnului Gheorghe Dirivişi spre a lua o mică gustare de ţuică fiind în trecere spre casă actualimente eu locuind la cumnatul meu în urma cutremurului de acum un an care ne-a căzut tavanul în cap şi nu mai aveam unde.
Alte persoane se mai afla în local şi alţii ce luau mici gustări de ţuică sau de vin nimeni nefiind însă beat sau pilit nefiind ora de aşa ceva şi toată lumea îşi vedea de treaba lor iar nea Gheorghe sta la tejghea ascultând la aparatul de radio căci era tocmai jurnalul sonor. La acest moment a intrat instantaneu în local, dl. Petre Sfetcu care se afla în stare de imberbitate după cum se va putea vedea, clătinându-se pe picioare şi având pălăria pusă cu funda de la spate în faţă, încât am şi râs când l-am văzut, dar nu de el, ci singur că aşa mi-a venit în acel moment. Ştiindu-l toată lumea căci este un om progresiv şi caută ceartă cu lumânarea, nimeni nu l-a băgat în seamă deşi s-a apropiat de mai mulţi locuitori ca să stea la masa lor dar aceştia l-au refuzat foarte frumos unii chiar înjurându-l că nu vrea să-i lase în pace. Drept care dl. Petre Sfetcu s-a aşezat singur la masă şi a cerut să i se dea o litră de ţuică spre a o bea. Neprimind nici un răspuns a început să bată cu scrumela în masă de nu se mai auzea nici ce zice la radio lucru care inervându-l pe nea Gheorghe i-a comunicat că nu mai are ţuică şi că nu-i dă căci este beat. Auzind aceasta dl. Sfetcu s-a ridicat de la masă şi s-a dus la tejghea, începând a vocifera din gură că de ce nu-l serveşte cu ţuică, acesta fiind sabotaj şi că-l va băga în lagăr dacă nu-i dă…

TIPURI DE FEMEI (dupa unii ingineri de sistem)

TIPURI DE FEMEI (dupa unii ingineri de sistem): 

Femeie Virus: Cand te astepti cel mai putin, se instaleaza in apartamentul tau si se face stapana pe toate ale tale. Daca incerci sa o dezinstalezi, o sa pierzi multe lucruri. Daca nu, o sa pierzi totul. 

Femeia Internet: Trebuie sa platesti ca sa ai acces la ea 

Femeia Server: Intotdeauna e ocupata cand ai nevoie de ea 

Femeia Windows: Stii ca are multe defecte, dar nu poti trai fara ea 

Femeia Macintosh: Atragatoare, fara cusur, destul de scumpa, dar nu prea compatibila cu altele; doar 5% dintre barbati cunosc placerea de a o avea 

Femeia PowerPoint: Ideala pt a o prezenta la petreceri, mese de afaceri, etc. 

Femeia Excel: Se zice ca stie sa faca multe lucruri, dar tu o folosesti doar pt functia de baza 

Femeia Word: Intotdeauna te asteapta cu surprize si nu exista nimeni in lume care sa o inteleaga pe deplin 

Femeia DOS: Toti au avut-o o data, dar nimeni n-o mai vrea acum 

Femeia Backup: Crezi ca are destul, dar la ora de "sa vedem" le lipseste ceva... 

Femeia Scandisk: Stim ca e buna si ca vrea sa ajute, dar in realiate nimeni nu stie ce face 

Femeia Screensaver: Nu foloseste la nimic, dar te amuza 

Femeia Paintbrush: Toata machiaj si nimic de fond... 

Femeia Harddisk: Isi aminteste de toate, tot timpul 

Femeia Utilizator: Nu face nimic bine si vesnic te intreaba cate ceva 

Femeia E-mail: Din fiecare 10 fraze pe care le zice, 9 sunt tampenii
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici